Magična melodija budi hormone sreće: slušajte frekvenciju koja pojačava serotonin, endorfin i dopamin (VIDEO)

Opuštajuća muzika koja pojačava hormone sreće - bez stresa i napetosti uz melodiju za buđenje serotonina, endorfina i dopamina!

Opuštajuća i meditativna muzika pomaže da očistimo lično energetsko polje i pronađemo unutrašnji mir, a ova melodija budi hormone sreće i pomaže nam da ostanemo pozitivni, piše Lovesensa.

Iskustva pokazuju da frekvencija ove melodije pomaže kod napada anksioznosti, potisnutog stresa i oslobađa napetosti. su hormoni sreće, a ova melodija ih budi i podstiče njhihove blagodeti.

Anđeoska muzika za čišćenje potisnute negativne energije: ova opuštajuća melodija jača intuiciju i donosi mirne snoveAnđeoska muzika za čišćenje potisnute negativne energije: ova opuštajuća melodija jača intuiciju i donosi mirne snoveAnđeoska muzika za opuštanje i miran san - evo koja melodija čisti potisnutu negativnu energiju!

Povećan nivo serotonina donosi dobro raspoloženje, sprečava depresiju i osećaj bezvoljnosti, endorfin donosi euforiju, osećaj zadovoljstva i smanjuje fizički i psihički bol, dok povećani dopamin smanjuje osećaj napetosti i stresa.

Opustite se, zatvorite oči i uživajte u isceliteljskoj muzici. Mnogi ovu melodiju preporučuju i pred spavanje.

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.