Ljubavlju osveštan razum

Metoda LORA u kojoj se ljubavlju osveštava razum delo je dr Larise Fotine, magistra medicinskih nauka u oblasti kardiologije.

Širenje svesti i dizanje frekvencije, kako planete Zemlje, tako i nas koji smo njen živi omotač, dovelo je do toga da skoro svakodnevno otkrivamo nove metode vežbanja tela i duha. To je, valjda, prirodan proces samospoznavanja i napredovanja. Čitav moderni svet postao je opsednut savršenim zdravljem i dugovečnošću, a iz dobro poznatog zakona: „Traži i naći ćeš”, sleduje zaključak da će se to i ostvariti u nekoj doglednoj budućnosti. Neki su to postigli već sada, praktikujući razne tehnike vežbanja i vodeći uredne živote, pa se na internetu, televiziji, kao i u štampi, može videti i pročitati dosta o raznim health programima.

Neke od metoda zdravog duševnog i fizičkog življenja kao svoj koren imaju tradicionalna učenja čiju je starost teško i odrediti. Druge, pak, nastaju tako što su se naučna otkrića iz svih oblasti medicine povezala sa starim učenjima i tako doveli do nove fuzije prilagođene modernom čoveku. Današnji svet, kompleksan kakav jeste, otrovniji je nego ikada. Toksini kojima nas bombarduju sve moguće industrije, na čelu sa prehrambenom, nisu bili poznati drevnim narodima, pa je jedini mogući put traganja za savršenim zdravljem onaj koji će uzimati u obzir i modernu nauku i medicinu, sa dužnim poštovanjem prema tradicionalnoj.

Da bi do takvog spoja došlo, potrebno je da postoji osoba koja će u sebi sjediniti ove, naizgled, suprotnosti i jednim širim pogledom obuhvatiti problem kako fizičkog, tako i duhovnog zdravlja modernog čoveka. Potrebno je da Ljubavlju Osvešta Razum, kako bi to rekla dr Larisa Fotina, tvorac metodologije LORA, u čijem nazivu se i krije ova istina. Dr Larisa Fotina, diplomirani lekar, magistar medicinskih nauka iz kardiologije, specijalista za funkcionalnu dijagnostiku i seksopatologiju kao i profesor Međunarodnog univerziteta za tradicionalnu narodnu medicinu, više od 14 godina radila je na moskovskom Institutu za medicinsko-biološka istraživanja sa civilnim kosmonautima. Radila je, dakle, sa zdravim ljudima i tu možda i leži tajna njenog sistema koji je postao poznat širom sveta kao sistem koji za veoma kratko vreme vraća osmeh na lica ljudi i čini da opet osete dečju lakoću življenja.

Živeti kao dete, samo biti svestan toga, tajna je o kojoj nam govore svi duhovni učitelji i mudraci sveta. Doktorka Larisa je uspela da dopre do te tajne i prenese je mnogima. Na njenom predavanju, nedavno održanom u Teatru 78, većina prisutnih bile su stare osobe. No, način na koji su komunicirali sa Larisom oni koji su već prošli LORA kurs jasno je odavao ljude vedrog i podmlađenog duha. Svi oni su se šalili jedni sa drugima, smejali i znatiželjno slušali dr Larisu u ulozi predavača, pa je čitav prizor podsećao na đačke klupe u nekoj osnovnoj školi, a nikako na teatar pun starih osoba. To je upravo ono što LORA metod i nudi – podmlađivanje.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.