Mesečna anđeoska prognoza za oktobar 2018. godine: jedna anđeoska poruka otkriće tajne vaše duše

Koji anđeo nas vodi životnim putem do kraja oktobra 2018. godine...

Web stranica Innerlinks.com bavi se praktičnom primenom duhovnih učenja u svakodnevnom životu. Svakog meseca prenosi poruku jednog anđela koji ujedno i obeležava naredni mesec. Ovog oktobra to je Anđeo jasnoće. Otkrijte šta nam poručuje...

Ako ovo osetite, anđeo vas na nešto upozorava: 6 načina na koje nam anđeli šalju važne porukeAko ovo osetite, anđeo vas na nešto upozorava: 6 načina na koje nam anđeli šalju važne porukeAnđeli nam šalju jasne znakove i pokazuju da su uz nas - ako ovo osetite, anđeo vas na nešto upozorava!

„Oslobodite se nedoumica, usredsredite se na svoju nameru i njeno direktno izražavanje. Posmatrajte svet kakav jeste, bez svojih projekcija, prosuđivanja i pretpostavki”, savet je za oktobar koji nam donosi Anđeo jasnoće.

Jasnoća nije jednokratni događaj, već proces. Ljubav prema istini uklanja sve vezanosti koje su rezultat pogrešnog razumevanja i zaključaka, pa nas usklađuje s unutrašnjim bićem. Dok učimo uskladiti se s pravom prirodom, našu svest ispunjava ispravnim stavovima, usmerenjima i delima – oslobođenima pretpostavki i procena.

A kako možemo podstaknuti jasnoću? Aktivnim istraživanjem sebe; pitanjima: „Šta je izvor mog postojanja”? „Zašto postupam ovako ili onako?” „Šta mi je potrebno da se iscelim?” Kroz propitivanje sebe, pozivamo svoje unutrašnje biće na otkrivanje njegovih bogatstava, tajni i sposobnosti.

IZRAČUNAJTE LIČNI ANĐEOSKI BROJ: evo kako da saznate ko je vaš anđeo čuvar i šta vam poručujeIZRAČUNAJTE LIČNI ANĐEOSKI BROJ: evo kako da saznate ko je vaš anđeo čuvar i šta vam poručujeIzračunajte anđeoski broj i saznajte šta vam anđeo čuvar poručuje!

Svet koji opažamo načinjen je od naših misli, procena, emocija i utisaka. Oni su važni samo kao orijentacijske tačke, ne kao konačni dokazi stvarnosti. Treba li da budemo spremni da dopustimo svojim snovima, trenutnim procenama i principima da se potpuno kvalitativno promene?

Uklonite zbunjenost i predrasude koje prekrivaju vaše najdublje i najdraže untrašnje osećaje i budite u potpunosti ono što jeste.

Neka Anđeo jasnoće ovog meseca podstakne vaše unutrašnje biće i donese nove, sveže načine posmatranja sebe i sveta.

Izvor: Sensa.hr

Pripremila Snježana Krčmar

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.