Koji anđeli štite Lava, Ribe i Strelca: evo kako da se povežete sa svojim anđelom čuvarom

U raznim religijskim tradicijama svet anđela je pažljivo razrađen i opisan. Koji anđeli čuvaju vas?

Mihael – vojskovođa nebeske vojske

Arhanđeo Mihael ima posebnu važnost za Lava. Simbolizuje snagu i autoritet, upornost i jasnoću vizija. Njegova je energija dinamična i nestrpljiva. On je borac, ali i zaštitnik. Ovo je snažni arhanđeo za kojeg se smatra da trenutno „predsedava“ u nebeskom parlamentu u čijoj je domeni i naš svet. Tu je ulogu, prema nekim tradicijama, preuzeo 1879., a 2029. predaće je Urielu. Za pomoć mu se možete obratiti kad se osećate nemoćno, bespomoćno, nesposobno, kad se bojite neuspeha. Njegova će podrška doći u obliku hrabrosti, snage i jasnoće kojom se možete usmeriti ka svojim ciljevima. Uz njegovu pomoć možete izgraditi pravi autoritet. Njegova je boja narandžasta.

Osobe rođene ovog datuma imaju jednu posebnu moć: one su ratnici i snažne ličnostiOsobe rođene ovog datuma imaju jednu posebnu moć: one su ratnici i snažne ličnostiJednostavnim izračunavanjem pronađite svoj broj i saznajte njegove specifičnosti.

Zadkiel – božanska pravednost

Arhanđeo Zadkiel najbolji je zaštitnik Strelca i Riba. Simbolizuje sposobnost razumevanja da niko nije sam, kako smo svi deo veće celine. U toj velikoj celini vladaju univerzalni zakoni, poput zakona karme. Zadkiel vas može podučiti tim zakonima te vam pomoći da se menjate i razvijate, lakše odrađujete svoje stare karmičke zadatke. Pre svega, pomoći će vam da prepoznate pravednost tih zakona te da ispravnim ponašanjem izbegnete posledice pogrešnog delovanja. Obratite mu se kad ste smrknuti i tužni, ako ste kruti u svom viđenju života ili se bojite gubitka. Osnažiće vas osećajem slobode i mira. Njegovi su darovi velikodušnost i opraštanje, ljubaznost i brižnost, a njegova je boja plava.

Horoskop - ovakav uticaj planeta nismo osetili 12 godina: evo šta nam donosi magija Jupitera u znaku StrelcaHoroskop - ovakav uticaj planeta nismo osetili 12 godina: evo šta nam donosi magija Jupitera u znaku StrelcaHoroskop za lutanje, novu energiju i oslobađanje tajni - kakvu sudbinu donosi Jupiter u Strelcu!

Izvor: Sensa

Senka Ljubić

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.