Koje tegobe leči MAČKA predenjem: ova životnija ima isceljujuću moć i možemo od nje puno naučiti

Slušajte mačku dok prede - evo šta sve njeno predenje leči i kako nam pomaže!

Mačke su predivne životinje od kojih možemo mnogo toga naučiti.

One su vrlo nezavisna stvorenja, mogu preživeti i bez ljudi, vrlo su snalažljive, spretne i borbene. Mačka nema gospodara, mačka je ljubav osobe sa kojom živi.

Mačka je nezavisnija od psa kome je potrebna šetnja, stalna pažnja i briga. Takođe, mačke nisu emocionalno zavisne od ljudi. Njihovi nagoni i instikti su uvek na prvom mestu, ona svjim čulima i unutrašnjem glasu daje veliku prednost. Zbog toga ljudi mogu dosta toga naučiti od mački.

Još jedna lekcija koju nam mačke zadaju jeste da je njeno telo za nju hram. One veliku pažnju posvećuju negovanju svog tela, čiste se i brinu o njemu. Mačke su izuzetno okretne, njihov pokret je graciozan i elegantan i izgleda kao da je uvek svesna svakog pokreta i položaja svog tela. To pokazuje i njihova moć okretnosti prilikom pada sa velike visine - mačke se uvek dočekaju na noge.

Kako mačka pokazuje da je u domu prisutna negativna energija: one mogu da vide i očiste našu auruKako mačka pokazuje da je u domu prisutna negativna energija: one mogu da vide i očiste našu auruMačke imaju tu sposobnost da vide našu auru i primećuju najmanje promene na njoj. One mogu da isceljuju auru, a veruje se da ovi…

Mačke vole da spavaju i uživaju, one su pravi hedonisti, ali tačno znaju i kada je vreme za lov i poštovanje instikta koji je uvek budan.

Još jedna specifičnost vezana za mačke jesu legende koje tvrde da mačke vide izvan ljudskog svetlosnog spektra i da vide duhovna bića koja čovek ne može da vidi. Mačke su, dakle, medij između zemaljskog i duhovnog sveta, a neki su takođe verovali da mačke mogu videti budućnost. Ova šamanska, intuitivna priroda mačke definitivno je čini posebnom vrstom u celom životinjskom svetu.

Isceljujuća dejstva mačke

Dok mazite mačku po vratu, sigurno je da ćete smanjiti stres i napetost i preplaviće vas prijatna osećanja. Još jedna isceljujuća moć mačke jeste predenje.

Mačke prede na frekvenciji od 20-140 Hz, što ima mnogobrojna lekovita dejstva na ljude.

Istraživanja pokazuju da slušanje mačke dok prede smanjuje stres, smiruje nervne funkcije, sprečava dispneju (otežano disanje), smanjuje rizik od srčanog udara za 40%, pomaže kod sprečavanja i umirenja upalnih procesa u telu, pomaže kod bržeg zarastanja povreda u upala mišića i ligamenata, pozitivno utiče na zdravlje kostiju i ima povoljan efekat na krvni pritisak.

Mačka je samostalna, a Konj ponosan: koja ste životinja prema keltskom horoskopuMačka je samostalna, a Konj ponosan: koja ste životinja prema keltskom horoskopuKelti su godinu podelili na trinaest razdoblja i svakom dodelili pokroviteljstvo jedne životinje. Koja od njih je vaš znak u…

Poznata je stara izreka: "Ako stavite mačku u sobu i gomilu slomljenih kostiju, kosti će zaceliti."

Vaša mačka vam pored nežnosti i ljubavi može pružiti isceljenje, zdravlje, unutrašnji mir i radost, zato učite od nje i budite joj zahvalni.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.