Kako KARMA povezuje srodne duše: da li ćete uskoro sresti drugom polovinu vašeg srca

Kada vam karma može doneti susret sa srodnom dušom!

Svako od nas srodnu dušu posmatra na jedinstven način. Da li je to duša koja dolazi da donese dodatni rast vašoj duši? Da li je to osoba koja će vam pomoži da otkrijete pravu ljubavi i doživite pozitivnu transformaciju.

Treba shvatiti da je odnos srodnih duša uzajaman. To ne znači da će samo vama srodna duša doneti radost i rast, već i da vi zapravo treba isto tako njoj da doprinesete. U tome je ključna tajna sjedinjenja srodnih duša.

Karma dve srodne duše može se značajno manifestovati tokom perioda retrogradne Venere u znaku Blizanaca. Venera je svoje retrogradno kretanje započela 13. maja i takva energija prati je sve do 25. juna.

Postoji 7 vrsta duhovnih vodiča: oni nas štite, pomažu i isceljuju - saznajte ko je vaš duhovni vodičPostoji 7 vrsta duhovnih vodiča: oni nas štite, pomažu i isceljuju - saznajte ko je vaš duhovni vodičKoji duhovni vodiči vas štite i čuvaju...

Naša karma ima veliki uticaj na ljubavni život i susret srodnih duša. Moguće je da ćete sresti osobu koja ima sličnu karmičku misiju kao vi ili vam donosi važne karmičke lekcije koje treba naučiti.

Ako imate nerazjašnjenju karmu sa drugom dušom ili smo tokom života neki karmički zadatak ostavili nedovršenim, moguće je da ćemo u narednom periodu sresti svoju srodnu dušu i krenuti putem koji razrešava karmičke čvorove.

Ovi susreti mogu se nazvati "karmom srodnih duša" i oni se pojavljuju kako bi naša duša doživela rast i kako bi nas podsetili na suštinu naše istinske prirode.

Kako da znate da li ste sreli svoju srodnu dušu?

Kod ovakvih susreta ne postoje jasna pravila. Obično je to susret koji se ne može lako opisati rečima. Spoj koji donosi razigranost srca, oslobađanje uma i iskre u očima.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.