Kako da znate da vas INTUICIJA upozorava na nešto važno: obratite pažnju na ovih 7 pravila

Evo kako da znamo da nas intucija upozorava na nešto - 7 pravila koja pomažuu da razvijete šesto čulo!

Posle dvadeset godina rada u svojstvu medicinsko intuitivnog savetnika, shvatila sam da nije dovoljno učiti ljude da slušaju intuitivne poruke koje se kriju iza bolesti kako bi bili zdravi na duže staze. Čak i ako klijenti shvate mapu čakri intuitivnih simptoma u svom telu i intuitivni jezik iza spoljašnjih manifestacija njihovih zdravstvenih problema, nedostaje treći važan korak - kako efika­sno odgovoriti na ono što im je intuicija savetovala i kako mogu da iscele svoj život i pomognu u isceljivanju onih oko sebe.

Tada sam shvatila da zdravlje svakog od sedam energetskih centara tela zavisi od sledećih pravila koja se odnose na dovođenje u ravnotežu dva naizgled suprotna ili kontradiktorna kvaliteta u životu. Ja ovaj skup uravnotežujućih delovanja nazivam sedam pravila za intuitivno zdravlje.

Ako želite da ostanete na putu dobre sudbine, uradite ove 3 stvari: evo kako nam Univerzum otvara vrata srećnog životaAko želite da ostanete na putu dobre sudbine, uradite ove 3 stvari: evo kako nam Univerzum otvara vrata srećnog životaAko niste sigurni da li ste na pravoj stazi života, obratite pažnju na važne znakove koje Univerzum šalje!

Isto kao što od sinhronizovanosti leve i desne strane mozga zavisi da li će um delovati u harmoniji, tako i isceljiva­nje tela i uma u svakom od ovih sedam energetskih sistema ili čakri podrazumeva da je neophodno dovesti u ravnotežu dualne identitete i simultano angažovati dva paradoksalna načina razmišljanja.

Sedam pravila intuitivnog zdravlja pomoći će vam da vaš um i telo budu zdravi. Uvek kada se nađete u opasnosti da negde ispustite loptu, intuitivno ćete shvatiti znake upozorenja koje vam telo šalje putem zdravlja - i znaćete kako da se vratite na pravi put.

Pravilo 1: Svi za jednog, i jedan za sve (dovođenje u ravnotežu političkog i ličnog). Zdravlje prve čakre - kosti, zglobovi, krv, imunološki sistem i koža - obuhvata zado­voljavanje individualnih potreba i istovremeno uspešno izlaženje na kraj s potrebama ljudi u grupi, bilo da je reč o članovima porodice ili ljudima iz drugih organizacija.

Pravilo 2: Da biste bili ljubavnik/ca, morate biti bo­rac (dovođenje u ravnotežu novca i ljubavi). Zdravlje druge čakre - donji deo leđa, reproduktivne oblasti i polni organi - obuhvata dovođenje u ravnotežu finansija i veze. Takođe morate biti u stanju da ponekad razvijete odlučnu i neza­visnu personu preduzetnika i da je dovedete u ravnotežu sa osećajnošću neophodnom u intimnoj vezi.

Pravilo 3: Ne možete uvek dobiti ono što želite, ali ako pokušate, dobićete ono što vam je potrebno (dovođenje u ravnotežu samopoštovanja i odgovornosti). Zdravlje treće čakre - digestivni trakt i težina - obuhvata pomirenje vaše tendencije da poboljšate samopoštovanje hraneći žudnje i želje... sa ispunjavanjem dužnosti i odgo­vornošću na poslu i u privatnom životu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.