KAKO DA UNIVERZUM ČUJE ŽELJE VAŠEG SRCA: Ako želite da vam se nešto dogodi, privučete partnera, obilje ili posao - poslušajte ovih 5 saveta

5 saveta kako da Univerzum ostvari vaše želje - evo kako da privučete ljubav, obilje, posao i pozitivne događaje!

Prema Zakonu privlačenja u život privlačimo onakve ljude, događaje i situacije kakva nam je zapravo energija. Ukoliko "podesite" svoje vibracije na pozitivno i fokusirate se na svetliju stranu života, mnogo ćete lakše privući dobre ljude, lepe događaje i uspešne odluke.

Kada podignemo svoju vibraciju, svoju svest ili energiju, naše okruženje se menja i u njemu vidimo odraz promene koju smo napravili u sebi.

Pročitajte još:

Kada Univerzum počinje da ispunjava želje: nebo nam uvek daruje ono što nam je potrebno

Kada vam Univerzum kaže NE, poslušajte ga: znakovi koji nas sprečavaju da krenemo pogrešnim putem

Budući da smo kreatori svoje sudbine, jer imamo moć da manifestujemo događaje u svom životu, možemo tražiti od Univerzuma da ispuni želje našeg srca i pomogne nam u tome.

Ako želite da oživite određeni događaj, privučete pravog partnera, obilje, posao ili rešenje određene situacije, evo nekoliko saveta koji vam mogu pomoći da dobijete i podršku od Univerzuma:

1. Uspostavite čvrst odnos sa Univerzumom

Da biste uspostavili iskren odnos sa Univerzumom, prvo morate verovati u njegova čuda. Zapazite male darove koje vam šalje, malo ispunjenje želja i budite zahvalni na tome. Zahvalite se za sve lepote koje vam život donosi i neka zahvalnost bude prisutna u vašem životu svakodnevno.

2. Postavite svoju jasnu nameru

Jasno recite Univerzumu šta želite. Ali ako nešto želite i nešto tražite, naravno, to ne znači da ćete to dobiti odmah ili onako kako ste zamislili. Ovo se posebno odnosi na stvari koje traži vaš ego. Pre nego što zatražite pomoć od Univerzuma u ispunjavanju želje, jasno razjasnite sebi šta vaše srce (a ne vaš um ili ego) želi i za čim žudi. Kada ste jasni u svojim željama i imate jasnu nameru, to donosi veće šanse za ostvarenje.

3. Vizualizacija

Sa svojom jasnom namerom u srcu, zatvorite oči i zamislite da već imate ono što želite. Kroz vizualizaciju oživite osećanja i radost, jer ako imamo tugu u srcu ona že usporiti proces ostvarenja želje. Ali, ako u sebi probudite radost, želje će se mnogo lakše ostvariti.

Univerzum šalje pravu ljubav kada najmanje očekujete: 5 znakova da je srodna duša uskoro u vašem životuUniverzum šalje pravu ljubav kada najmanje očekujete: 5 znakova da je srodna duša uskoro u vašem životuOvi znakovi pokazuju da je srodna duša blizu vas - Univerzum šalje ljubav kada najmanje očekujete!

4. Otpustite kontrolu

Kada izrazite želju, otpustite kontrolu. Možda se želja neće ostvariti baš kada i kako smo želeli, ali Univerzum zna kada je pravo vreme za nju. Otpusite maksimalnu kontrolu i opsesivne misli. Naravno, to ne znači da treba da ležite na kauču i čekate da se vaša želja dogodi. Aktivirajte se na njenom ostvarenju, a Univerzum će vam poslati podršku i magiju ostavrenja u pravom trenutku.

6. Prihvatite plan Univerzuma

Sve će doći u pravo božansko vreme, baš kada je potrebno. Zaista verujte sebi da će sve biti onako kako je najbolje za vas.

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.