Kako da tumačimo predskazanja u životu i snovima: šta znači zujanje u uvetu, a šta predviđa viđanje istih brojeva

Znakovi se javljaju u trenucima kada smo suočeni s teškim odlukama ili nam treba pomoć u shvatanju o sebi do kojeg smo nedavno došli, a evo kako da tumačimo znakove i predskazanja!

Razni znakovi i predskazanja svakodnevno se pojavljuju na našem duhovnom putovanju. Poput mrvica hleba koje treba da sledimo, možemo naučiti da slušamo mudrost ovog suptilnog vođstva. Duhovni učitelj Mateo Sol objašnjava nam razliku između znakova i predskazanja koja nam pomažu da osvestiti svakodnevne poruke i razumeti njihovo značenje...

7 znakova da će Univerzum ostvariti vaše želje: šta znači kada vidite dugu, a šta donose živopisni snovi

"Slučajnost je Božiji način da deluje u tajnosti", Albert Ajnštajn.

Zbog neprestane izloženosti vestima, reklamama i interakcijama na društvenim mrežama, izgubili smo vrednu sposobnost prikupljanja informacija iz svog okruženja.

Izgubili smo sposobnost opažanja duboke međusobne povezanosti između "nas" i prirodnog sveta, različitih načina na koje priroda komunicira sa nama. Obrasci leta ptica, cvetanje drveća van sezone, temperature okeana, najezde mrava ili puževa... U prirodi se pojavljuje mnogo stvari koje prenose važne informacije i pokušavaju nam dati do znanja da smo prestali da na njih obraćamo pažnju.

U modernom, užurbanom načinu života, znakovi su izgubili važnost.

Priroda neprestano komunicira sa nama, a često se javlja u obliku znakova i predskazanja.

Duša tokom života sa nama komunicira na različite načine, ali mi najčešće uspevamo da je razumemo kroz metafore i simbole. Od predskazanja u snovima, do sinhroniciteta, metafora i simbola, sve potiče iz naše bogate mašte koja je direktan kanal do naše duše.

Znakovi se javljaju u trenucima kada smo suočeni s teškim odlukama ili nam treba pomoć onoga što smo o sebi nedavno shvatili. To je poput savetovanja s prorokom; znate da vam je potrebno vođdstvo ili imate pitanje, a odgovor ćete dobiti kad budete spremni da ga primite.

Predskazanja nam, s druge strane, dolaze bez traženog vođstva i uhvate nas nespremne. Ona su retka, vrlo značajna i ističu se po svojoj čudnovatoj, neobičnoj, pa čak i bizarnoj prirodi. Isto tako, ona mogu biti čudesna, upadljiva i zapanjujuća. Ali uvek su misteriozna.

Predskazanje nagoveštava preteći, važan ili proročki događaj koji se treba dogoditi ili se već događa. Moje iskustvo sa predskazanjem dogodilo se pre mnogo godina kada sam tek stigao u Australiju. Proživljavao sam snažnu transformaciju i u šetnji jednog kišnog, zimskog jutra, naišao sam na smeđu zmiju. Zaledio sam se, baš kao i zmija, i gledali smo jedno drugo u oči nekoliko trenutaka, koji su delovale poput večnosti. Osetio sam snažnu povezanost s njom, kao da komuniciramo na intuitivnom nivou. Nekoliko trenutaka kasnije, otišla je.

Za mene je to bilo proročansko predskazanja iz nekoliko razloga. Dogodilo se u zoru, kada su vrata između različitih carstava otvorena. Zmije predstavljaju mudrost i promenu jer stalno menjaju kožu. I najvažnije, smeđe su zmije vrlo retke u tom delu Australije, posebno zimi jer su tada u stadijumu poluhibernacije.

Ovo me dovodi do poslednje tajne predskazanja. Kako biste prepoznali da li je reč o predskazanju, morate dobro poznavati svoju okolinu da biste mogli razlikovati je li reč o uobičajenoj pojavi ili o nečemu što graniči s mogućim.

Svi smo povezani univerzalnom silom, ali to ne znači da svi tečemo niz reku života. Ako ih nismo svesni ili ne slušamo znakove koji nas vode do snažne i mudre odluke, propustićemo divne prilike koje nam život pruža.

Postoji nekoliko načina na koje će vam se znakovi i predskazanja predstaviti. Najčešće ćete ih pronaći u prirodi i kroz životinje jer su živi i vođeni Duhom. Ali, oni se predstavljaju i na mnoge druge različite načine i oblike. Neki od njih su:

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.