Kako da se oslobodite negativne porodične karme: tehnika za borbu protiv karmičkih dugova iz prošlosti

Kako da prestanete da plaćate porodične karmičke dugove - ovo je tajna u borbi protiv surovog zakona karme!

Pravilo karme kaže da će se svaki dug pre ili kasnije naplatiti, jer u svemiru postoji savršeno knjigovodstvo. Možete preoblikovati svoju otplatu karmičkog duga u prijatniji doživljaj. Iako ne postoji univerzalno objašnjenje za ovu pojavu, najverovatnije je reč o porodičnoj karmi koja je blokirana određenim zaostalim ili nerešenim problemom iz prošlosti.

Sve što nam se događa u životu, bilo dobro ili loše svodi se na četiri osnovne emocije: strah, ljutnju, tugu i radost.

Šta je karma: 12 zakona snage naših delaŠta je karma: 12 zakona snage naših delaDa biste prestali da se plašite i počeli da razumete svet karme i reinkarnacije, potrebno je da poznajete i određena karmička…

Ukoliko imate utisak da vam se tokom poslednjih godina dešavaju isključivo loše stvari, to može biti pokazatelj da ste pod uticajem loše porodične karme. Da ovo stanje nije nepopravljivo dokaz su spiritualističke seanse tokom kojih se analizira porodična prošlost i razotkriva koren različitih problema i energetskih blokada.

Na ovim seansama može da se otkrije uzrok problema, ali i da se nađe rešenje.

U svom delu „Porodične veze“, govori nemački autor i ezoteričar Bert Helindžer govori upravo o ovoj temi. Ovaj pisac ističe da se određene porodične traume (kao na primer, članovi porodice o kojima se nerado govori ili ono koje većina ne priznaje ili ih se odriče) mogu prenositi iz generacije u generaciju postajući na taj način neka vrsta čvora koji ih neraskidivo vezuje.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.