Kako da znate da li ste spiritualno povezani sa nekom osobom: 5 nepogrešivih znakova koje vam šalje Univerzum

Znaci po kojima ćete znati da je u vašem životu osoba koja bi tu trebalo i da ostane...

Kroz život ćete sresti mnogo ljudi, a pored nekih od njih proći ćete takvom brzinom da se može desiti da ne shvatite kakvu ste izvanrednu konekciju mogli da ostvarite, piše Lovesensa. Ponekad je teško primetiti da ste duhovno povezani sa drugom dušom, jer većini ljudi ne pružamo dovoljno vremena kako bismo ih zaista upoznali. I bez razgovora, stvaramo unapred formirano mišljenje o ljudima, pa nam se čini kao da već sve znamo o njima.

5 načina da prepoznate dušu sa kojom ste spiritualno povezani:

1. Razgovor koji vam prija

Prvo po čemu ćete primetiti da je pored vas osoba slična vama jeste duboko razumevanje koje osećate da postoji među vama. Zahvaljujući tome, razgovor će besprekorno teći i nikada nećete razgovarati o nečemu besmislenom - naprotiv, zajedno ćete dolaziti do dubokih i značajnih zaključaka.

Naučite meditaciju koja će vas zaštititi od energetskih vampiraNaučite meditaciju koja će vas zaštititi od energetskih vampiraKad god provedete vreme sa nekom osobom i nakon toga se osećate iscrpljeno i isceđeno onda znajte da ste bili u društvu…

2. Talas oslobođenja

Kada ste spiritualno povezani sa nekom osobom, to dovodi do toga da ćete u njihovom društvu zaboraviti na sve brige i strahove. Bićete glasniji, govorićete sigurno i bez ustezanja.

3. Instinkti postaju nepogrešivi

Vaša intuicija se pojačava kada ste sa nekim u duhovnom odnosu. Vi jednostavno osećate i znate da je ta osoba dobra za vas kao i da će ostati pored vas zauvek.

4. Prija vam zajednička tišina

Osoba koja vas razume na duhovnom nivou, razumeće vas i kada ne govorite. Ako ste nečim opterećeni, vaša srodna osoba će to osetiti i kada joj ne kažete.
Ako je reč o ljubavnom odnosu, ta tišina će vas i zavoditi. Tada ćete osetiti izrazitu ljubav i naklonost prema njima.

Zašto je važno da provodimo vreme u tišiniZašto je važno da provodimo vreme u tišiniKoliko često odmor provodite u tišini? Vreme provedeno u ćutanju je dragoceno.

5. Osećaj emotivne i fizičke sigurnosti

Njihovo prisustvo vas smiruje i čini da se osećate spokojno. Njihova ljubav leči vaše nesigurnosti i strahove. 

Izvor: Lovesensa

Natalija Knežević

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.