Kako da privučete obilje ljubavi u svoj život: mala tajna za život pun radosti i istinske ljubavi

Univerzalna LJUBAV se u Sanskritu naziva Prema, a evo kako da je privučete u svoj život!

Tajni sastojak sreće i glavna esencija života nije, a nikada nije ni bila tajna - to je LJUBAV.

U sanskritu reč univerzalne ljubavi izgovara se kao Prema. Prema je radost, ispunjenje, naklonost, ljubaznost i radost. Ona je univerzalna i prisutna svuda, na svakom mestu i u sviom okolnostima.

Na primer, kada roditelji gledaju tek rođenu bebu, kada se par zavetuje na večnu ljubav ili kada vas omiljena pesma odvede u neke druge dimenzije i dublje nivoe vašeg bića.

Dopustite ljubavi da uđe u vaš životDopustite ljubavi da uđe u vaš život"Ljupki osmeh, sa dražesnim laganim korakom, blagim i nežnim pokretima, toplim glasom. Iz njega je prosto tekla ljubav!..." Kako…

Ali šta kada se na proslavi sluša muzika koja vama ne prija, ili kada imate probleme u odnosu sa kolegama ili se veza u koju ste verovali pokaže kao veliko razočaranje? Da li je tada Prema, ta bezuslovna ljubav nestala, otišla na drugo mesto ili napravila pauzu?

Da li su univerzalna radost, ljubaznost i ljubav odjednom postali ne tako univerzalni?

NE!

Prema učenjima starih mudraca, Prema je sila koja nikada ne prestaje, nikada ne spava i nikad se ne krije. Uvek je prisutna, daje nam podršku i pomaže nam da uvidimo lepe stavri čak i u situacijama u kojima verujemo da se ne može videti nešto dobro i vredno.

Ponekad je potrebno samo malo više svesti kako biste Premu prepoznali u uvideli u svakom trenutku života.

Da biste dobili iskustvo obilne univerzalne ljubavi, potrebno je da prvo mi pružimo svoju ljubav, podršku, radost i utehu drugima. Kada to postane vaša osnovna životna navika i pravilo, tada kao pojedinac činimo svet lepšim mestom i otvaramo vrata ljubavi ka nama.

Takođe, važno je da osetite Premu u svim tim lepim trenucim i budete zahvalni na njoj. Osetite je dok slušate omiljenu muziku, slavite sa porodicom, uzmete partnera za ruku ili zagrlite svoje dete. Osetite kako Prema leči i neguje vašu dušu, kako vam donosi nadu i želju za novim pobedama.

Da li ste doživeli ove 3 ljubavi?Da li ste doživeli ove 3 ljubavi?Sličnost ili neobičnost? Šta čini misteriju ljubavi...

Zatim proširite svoje iskustvo. Priznajte da Prema (univerzalna ljubav) teče i kada radite najobičnije stvari u životu, vozite se do posla, pripremate ručak ili idete u kupovinu. Pustite da vaše biće bude jedan od izvora ljubavi, bez ikakvog razloga. i ljubav će vam se vratiti.

Prama umiruje i isceljuje i donosi snagu i mir svima. U trenutku kada je osvestite i kada univerzalna ljubav postane vaš život, lakše ćete podneti i teške životne okolnosti i uvek ćete videti svetliju stranu života koji živite i koji tek dolazi.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.