Kako da primetite znakove svojih anđela: priča koja pokazuje da su oni uvek uz nas

Ove znakove najbolje primećujemo kada smo opušteni i neopterećeni - evo kako da prepoznate prisustvo anđela!

Anđeli su stalno uz nas, bili mi toga svesni ili ne. Oni su tu da nam pomažu, usmeravaju nas i podržavaju. Saznajte kako prepoznati njihove znakove jer zaista bi bilo šteta propustiti njihovu pomoć...

Anđeosko vođstvo je stalno uz nas, bili ga mi svesni ili ne. Zadatak tih dobrih svetlosnih bića je samo jedan - da nam pomažu. Pa, kad su već vaši anđeli oko vas, šteta bi bilo da ih pustite da čekaju, dok vi mislite kako sve morate rešavati sami. Ako se do sada niste služili anđeoskim vođstvom, vreme je da ih uključite u svoju svakodnevicu.

Kad ih jednom počnete tražiti pomoć, oni će vam s veseljem početi ostavljati znakove svog prisustva. Život zaista postaje uzbudljiviji, vedriji i zabavniji kad smo svesni da su naši nevidljivi pomagači oko nas i kad primećujemo njihove poruke.

Jedan od najčešćih znakova su bela pera. Ona poručuju: "Tu smo", "Na dobrom si putu" ili "Rešenje stiže." Takođe, kada se počnete družiti sa svojim anđelima, primetićete da često pogledate na sat baš u trenutku kad su na njemu isti brojevi - poput 11:22 ili 10:10. To je mali podsetnik anđela da su tu, uvek spremni da vas podrže.

Izaberite jednog anđela i primite moćnu poruku neba: test za predviđanje budućnostiIzaberite jednog anđela i primite moćnu poruku neba: test za predviđanje budućnostiIzaberite jednog anđela sa slike i pročitajte moćnu poruku koju vam nebo šalje!

Također, možda ćete početi uočavati srca - u kapljici vode na tanjuru, obliku kamena, flekici na asfaltu. Ili ćete pak nalaziti male kovanice kamo god idete. Kad jednom počnete primećivati znakove svojih anđela, oni će vam ih slati sve više. A možete zatražiti i specifičan znak, pa čak i da vam kao odgovor pošalju neku pesmu na radiju.

Ove znakove najbolje primećujemo kada smo opušteni i neopterećeni, kad smo prisutni u trenutku, na primer kada smo na godišnjem odmoru. U takvom stanju uopšteno lakše komuniciramo sa svojim nevidljivim vođstvom - oni nas tada lakše čuju. A znakovi se doslovno počnu nizati jedan za drugim kad uđemo u ono što sam nazvala "Čarobni tok" o čemu sam pisala u knjizi 'Život u čarobnom toku'.

Kada ste u Čarobnom toku, osećate da ste vođeni, zaštićeni i voljeni. I da je svet magično mesto. Kao primer, opisaću vam jedan vikend u Čarobnom toku koji sam proživela ovog ljeta.

Članica sam udruženja transformacijskih lidera Europe "ATL Europe", zajedno s još tri žene iz Hrvatske. Krajem leta jedna od članica, Gosia, Poljakinja koja živi u Londonu, odlučila je ndelju dana provesti na odmoru u Hrvatskoj sa svojim životnim partnerom Marekom pa smo se nas četiri organizovale da sa njima provedemo vikend u Zadru, na Pašmanu i Kornatima.

Sam početak vikenda dao nam je znak da su naši anđeli s nama. Iako smo stizali s tri različite strane sveta i nismo imali fiksno dogovoreno vreme dolaska, svi smo u Zadar stigli tačno u istom trenutku. Stojeći na trgu ispred crkve Sv. Donata, pomislila sam kako su to anđeli čudesno posložili i u istom trenutku na kamenu pod svojim nogama ugledala veliko belo pero.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani!

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.