Kako da nekome pošaljete signale ljubavi putem telepatije: tehnika za isceljivanje srca i privlačenje ljubavi

Telepatijom pošaljite nekome signale ljubavi - tehnika koja ispunjava želje vašeg srca!

Pojava izazova u odnosima sa drugima je nešto sasvim normalno i životno, ali problem nastaje kada oni postanu sve učestaliji, piše Lovesensa. Ponekad imamo sukob mišljenja sa prijateljima ili lošu komunikaciju sa romantičnim partnerom, a nekad nenamerno povredimo druge oštrim rečima i kasnije se kajemo zbog takvih dela.

Loši odnosi mogu biti vrlo frustrirajući, naročito kada imamo sukob sa osobom koja nam je draga i bliska našem srcu. Najčešće ovakvi problemi nastaju zbog nedovoljne ljubavi koju pojedinac gaji prema sebi. manjak samoljubavi razarajuće utiče na naš svakodnevni život, odnose i čak na naše zdravlje.

9 znakova da će vam KOSMOS uskoro doneti pravu LJUBAV: ovi simboli pokazuju da je srodna duša u vašoj blizini9 znakova da će vam KOSMOS uskoro doneti pravu LJUBAV: ovi simboli pokazuju da je srodna duša u vašoj bliziniKosmos vam daje smernice - ovih 9 znakova pokazuju da je srodna duša u vašoj blizini!

Telepatska ljubavna terapija pokazala se kao vrlo efikasna kod ovakvih teškoća. Iako jednostavna, ova tehnika je vrlo moćna i pomaže nam da olakšano delimo ljubav sa drugima i sa samim sobom.

Ova tehnika deluje na podsvesnom nivou, dozvoljavajući našim osećanjima da jednostavno dođu do svesti željene osobe. Takođe, ima veoma dubok uticaj na odnose koje imamo sa drugima, promovišući isceljenje unutrašnjeg JA.

Kako funkcioniše telepatska ljubavna terapija

Telepatsku ljubavnu terapiju počinjemo tako što prvo moramo dovesti svoje telo u stanje opuštenosti. Bez obzira da li sedimo ili ležimo, moramo biti opušteni i treba da nam bude udobno.

Dok smirujete disanje, treba da postavite svoje emotivne namere prema određenoj osobi. Nemojte dozvoliti da vas druge misli odvraćaju od terapije. Jednostavno se morate koncentrisati na svoju nameru i osigurati da ona bude nežna i bezuslovna.

Kada završite sa pripremom, trebalo bi da se fokusirate na biće kojem želite da pokažete svoju ljubav. Ne biste trebali zamišljati gde je ta osoba ili šta ta osoba trenutno radi. Treba jednostavno da imate neke nepokretne slike te osobe u svom umu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.