Kako da čujete svoju intuiciju: kada pojačate intuiciju, u životu vas očekuju magične stvari

Kada sam se prepustila intuiciji, donela mi je neverovatne blagodati, fantastične prilike i ljude. To mi je prepuštanje pomoglo postaviti jasne emocionalne granice, što je rezultiralo mojim gubitkom 44 kilograma i vraćanjem sebi.

U današnje vreme često se govori o intuiciji i o tome koliko je važno verovati sebi, tom dobrom unutrašnjem osećaju koji treba slediti. Međutim, koliko često ste verovali svom unutrašnjem osećaju, a onda dobro zažalili? Koliko puta vam se dogodilo da unutrašnji dijalog mešate sa intuicijom? Mogu pogoditi – vrlo često! Znam, i ja sam prošla kroz istu priču. Više puta...

Slediti intuiciju nije nimalo jednostavno, niti je to lagano putovanje. Slušanje i praćenje intuicije može zahtevati činjenje nekih stvari koje drugi neće odobravati, donošenje odluka koje su izvan svih uobičajenih okvira i općeprihvatljivih normi, a u tome je zapravo i ključ.

4 znaka upozorenja koja vam šalje intuicija: lako ćete ih prepoznati4 znaka upozorenja koja vam šalje intuicija: lako ćete ih prepoznatiUkoliko ste otvoreni i pažljivo osmatrate, uočićete znake i upozorenja koja vam šalje intuicija. Zahvaljujući ovim signalima moći…

Znamo da je najlakše provoditi vreme slušajući glasove u svojoj glavi koji će nam dati hiljadu zastrašujućih razloga i negativnih misli, ukazujući na toliko toga što može poći po zlu... A ti glasovi ne mogu biti dalje od istine jer naše srce i duša znaju stvari koje naš um ne može objasniti.

Kako razlikovati glas ega od glasa duše?

Znak svemira?

Da liste ikada izvukli anđeosku ili tarot kartu, izabrali kristal, videli sekvencije brojeva 111, 444 ili 888 i dali tome neko značenje zato što ste osećali da je to ispravno u datom trenutku? Međutim, to značenje koje ste tome dali nekako vam nije bilo dovoljno jer ste duboko u sebi osećali da nešto ipak nedostaje da bi se svi delovi slagalice sklopili.

Očajno ste očekivali znak svemira, zaboravljajući pritom da se oslonite na svoje untrašnje znanje, unutrašnji znak, na svoj unutrašnji navigacijski sustav. Ako trenutno posedujete crni pojas iz trčanja naokolo tražeći znakove, ako je maštanje vaša supermoć, a anksiozno iščekivanje ishoda postalo vaš hobi, onda nastavite čitati...

Intuicija - slušate li zov instinkta?

Intuicija postaje neprocenjivo unutrašnje znanje kada je naučite razlikovati od svih drugih stvari koje pokušavaju proći kao intuicija. S vremenom uvežbana i istančana, intuicija nikad ne greši i, što je najvažnije, nije rezervisana samo za privilegovanu grupu ljudi jer to je veština koju svako može naučiti.

Prema Karlu Gustavu Jungu, odgovor koji nam svemir šalje kad od njega to zatražimo, nije ništa drugo nego naša lična projekcija. To je zaista naše nesvesno koje bira odgovore koji se projektuju u našu realnost, tako da ih mi shvatimo kao postojeće i ispravne.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.