Iscelite sami sebe: otvorite kapije emocija

Beograd je nedavno posetio Lionel Gunj i predstavio novu tehniku kojom otkrivamo naše istinske dubine i isceljujemo duh i telo.

Sve više shvatam da je za bilo kakvu promenu u životu, a posebno za one velike, korenite, koje nas iščupaju iz mesta u kome nismo dovoljno rasli i otvore nas ka mogućnostima koje nismo dovoljno sagledali, jedini validan razlog: Čuo sam unutrašnji glas.

Tako jednostavno, tako lepo, tako nežno. Unutrašnji glas, glas bića koji nepogrešivo zna gde treba da budemo, često zanemarujemo, slušajući um i ego, koji budu jači i agresivniji i uverljiviji u tome da nas zadrže u zoni koju dobro poznaju i u kojoj im je udobno.

Lionel Gunj završio je prava. Nekoliko godina bio je advokat u vrhunskoj međunarodnoj advokatskoj kancelariji u Njujorku nakon što je diplomirao na Univerzitetu Jejl. Jednog dana odlučio je da pusti sve i posluša svoj unutrašnji glas kako bi pomogao drugima da iscele sebe fizički, emotivno i duhovno iznutra. Otvorio je svoju kraniosakralnu terapiju i kliniku za osteopatiju u Tokiju, učeći druge sisteme isceljenja i u 2015. godini razvio Emotional Gates TherapyTM koju predaje na radionicama u Berlinu, Londonu, Ženevi, Briselu, Južnoj Engleskoj i Singapuru. Do momenta kada je napravio kurikulum terapije iskusio je brojne alternativne terapije, uključujući Reiki, Theta healing, i uz svoj duhovni razvoj razvio jednostavnu terapiju i sistem koji poboljšava zdravlje i blagostanje u svim dimenzijama osobe, i to konektovanjem ljudi sa „istinskim sobom".

Anđelka Janković: Od Balija do Bitefa na krilima ljubavi i igre...

U Beograd je došao zahvaljujući Anđelki Janković i Kulturifik ogranizaciji, i na otvorenom predavanju predstavio ovu relativno novu, specifičnu terapiju namenjenu svima, koja nas oslobađa blokada u svim dimenzijama bića (emotivnih, fizičkih, duhovnih) do onih manje opipljivih i skrivenih i u kojoj su emocije samo polazna tačka -„kapija" - znatno dubljeg procesa ozdravljenja/isceljenja.

Kako koristite emocije kao „kapije" za pristup i oslobađanje dubljih imprinta kao što su nepodržavajuće misli i uverenja?

Najpre morate da prevaziđete um i ego da biste mogli da slušate telom bez njihovog uplitanja. Ova nova tehnika slušanja jeste jedna od osnova Emotional Gates TherapyM sistema isceljenja. Zatim, tamo gde se nalazi nepodržavajuća emocija u telu nalaze se i imprinti koji su u vezi sa njom (misli, uverenja, rodne povezanosti i slično). Nakon što locirate emociju u telu, samo „slušate telom" da biste dobili informaciju iz podsvesnog, bez napora, bez truda. Što je viša frekvencija vibracije vašeg tela, lakše ćete i brže moći da „čujete". Poput radara na brodu - što je moćnija i naprednija tehnologija, precizniji je i efikasno očitava okolinu.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.