Holističko srce donosi najvažniju pozitivnu promenu u umu

"Birajte Ljubav - kad god možete. Svaki put kada vas neko iznervira, izaberite Ljubav. Ne reagujte negativno; izaberite Ljubav..."

Majkl Rouds 3

Majkl Rouds 3

"Ljubav možete samo svesno da birate jer Ljubav nikada ne može postati navika ili podsvesna reakcija. Kada navika dominira, vi se borite da zaista živite svoj život. Kada je vaša pažnja usmerena na Ljubav, vi je onda i privlačite u svoj život. Kada svesno izaberete Ljubav napravićete najvažniju pozitivnu promenu u svom umu koja će vas podići i koja će moćno transformisati izbore u vašem životu." - Majkl Rouds

Majkl Rouds je rođen u Engleskoj 1937. godine i vrlo rano je otkrio prirodnu sposobnost da komunicira sa Prirodom i da prevazilazi linearno vreme i prostor. Preselio se u Australiju 1963. godine gde je počeo da radi kao poljoprivrednik i počeo je da zagovara organsku proizvodnju, te je i prvu knjigu napisao o organskom baštovanstvu u Australiji, koja je odmah postala bestseler. Nakon što je doživeo duhovno buđenje 1986. godine, Majkl je počeo da piše o svojim metafizičkim iskustvima i od tada je objavio 16 knjiga, koje su prevedene na brojne jezike. Prošle godine je obeležio 23 godine putovanja po svetu, održavajući duboke i veoma popularne petodnevne seminare o Bezuslovnoj ljubavi i emotivnom balansu. On nudi jasne metafizičke uvide i povezuje sa njima svoja jedinstvena iskustva na moćan način, otkrivajući puteve ka našoj dubokoj spiritualnoj povezanosti sa prirodnim sopstvom, kao i za buđenje našeg božanskog potencijala.

Majkl je 1986. godine doživeo duboku transformaciju svesti. Godine provedene u hroničnim fizičkim bolovima i ispunjene patnjom za koju nije bilo leka, kao da su bile izbrisane onog trenutka kada je otvorio svoj um za svesnost. Njegov život se dramatično promenio - od poljoprivrednika u Australiji počeo je da piše knjige koje su postale bestseleri, a i da drži govore i seminare na svim kontinentima ove planete. On dopire do srca svojih slušalaca zbog iskrenosti kojom se obraća, sjajnog smisla za humor i znanja koje se ne može poreći. Bezuslovna ljubav i viša svest se mogu istinski podeliti samo ako ih prenosi i o njima govori neko ko je i sam doživeo prosvetljenje i ko je sam otvorio vrata novim mogućnostima razvoja. Majkl uglavnom govori o ljubavi, ne o ljubaznosti, već o onoj Ljubavi koja nas obuzima, oduzima nam dah, ostavlja tragove, modrice i uči nas lekcijama u životu koje nikako ne možemo zaboraviti. O Ljubavi koja nam izmakne tle pod nogama. Međutim, takva ljubav nije samo fizička, prolazna, trenutna. On govori o Ljubavi sa velikim LJ - o Bezuslovnoj Ljubavi, koju on opisuje kao "inspirišući entuzijazam".

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.