Drugi festival duhovnosti Love&Spirit

Upoznajte duhovne prakse drugih naroda i pronađite svoje smernice za lični mir.

Love & Spirit, festival duhovnosti i duhovnih praksi naroda sveta, održaće se po drugi put u Beogradu od 30. novembra do 2. decembra 2013. godine u izuzetno prijatnom ambijentu Mikser House koji se nalazi u Savamali, Ulica Karađorđeva broj 46. Tokom trajanja manifestacije, posetioci će imati jedinstveno i izuzetno zanimljivo iskustvo na nizu predavanja i radionica posvećenim antičkoj duhovnosti, hrišćanstvu i filozofiji naroda Istoka.

Činjenica je da se planeta ponovo okreće duhovnosti i širenju svesti kao prirodnom sledu evolucijeposle ere vladavine materijalizma, a učesnici festivala Love&Spirit imaće prilike da se upozanaju sa izuzetno važnim temama za duhovni razvoj i dobiju smernice za pronalaženje ličnog mira, neophodnog u ovom vrtoglavom tempu života.

Prvi dan rezervisan je za radionice „Anđeli", „Svet grčkih bogova", „Put ka sreći po S.N.Lazarevu", „Pozdrav suncu - Surya Namaskar" i „Majanski kalendar".

Sledeći dan obilovaće zanimljivim predavanjima. Sushant Pandey, specijalni gost iz Indije, pričaće o "Jogi kao sveobuhvatnoj pomoći u životu". O Atlantidi govoriće Dan Šercar iz Zagreba, „Platon, gozba ili o ljubavi" je sledeće kroz šta će nas provesti Daliborka Kiković, predsednica udruženja Nova Akropola. Odmah posle toga posetioce očekuje „Epikurejska škola, antički life coach", predavanje i radionica prof. dr Aleksandra Fatića i Aleksandre Bulatović iz udruzenja SGE. O Bibliji govoriće Milutin Horvat,antropolog, a Slobodan Beštlić, naš poznati umetnik, upoznaće nas sa gnosticima i kontemplativnom molitvom. Dr Mirjana Mićović će govoriti o „Dodirima duše", sistemu aktiviranja duhovnoenergetskih potencijala kroz meditaciju, „Otvaranje portala" i slobodni ples - „Galaktički ples".

Trećeg dana, od naših najpoznatijih joga učitelja, saznaćemo vise o dva jogička pravca: Astanga joga od Ranka Stojiljkovica i Flow joga od Zorana Zrnića, dok će Dragan Lončar govoriti o evoluciji svesti, praksi pročišćenja kosmičkih elemenata Bhutta shudhi.

Dan se završava zvucima gongova Vedrana Petraka iz Zagreba - koncertom „Zvučna kupka sa planetarnim gongovima" u kojoj su se već „kupali" mnogi narodi. Zbog izuzetnog interesovanja za ovaj jedinstveni festival u Srbiji karte su već u prodaji, a broj mesta je ograničen. Organizator festivala je udruženje „Asclepius" . Prvih deset čitalaca koji pošalju tačan odgovor na mejl sensa@adriamedia.rs na pitanje "Kada je održan prvi Love&Spirit festival?" dobijaju besplatnu kartu.

 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.

18/11/2013 mira mira
Postovane SENSA dame, pogledajte program festivala LOVE AND SPIRIT na www.love-and-spirit.com i javite se sto pre redakciji, posto prvih deset dobija na poklon besplatnu kartu za dvodnevno prisustvo ovoj jedinstvenoj manifestaciji u Beogradu... Pozuriteee