Doreen Virtue i čarobne poruke vile: kakva nas moć i energija očekuju pred retrogradni Merkur 19. decembra

Očekuje nas buran i intenzivan period, ne samo zbog praznične sezone koja se zahuktava polako, već i zbog retrogradnog Merkura koji će na nas imati veoma snažan uticaj...

Pročitajte čarobne poruke Doreen Virtue:

Pripreme za retrogradni Merkur

Ovu nedelju obeležava i pun Mesec pa je to i nedelja "predretrogradne" Merkurove faze: budući da će Merkur biti retrogradan od 19. decembra 2016.godine do 8. januara 2017.godine, obuhvatiće prazničnu sezonu. "Međutim, tako je bilo i prošle godine, pa znamo da to možemo preživeti", uverava Doreen.

Kako najbolje započeti novu godinu: psiholozi otkrivaju 4 vrste početaka u životu, koji je u vašem stilu?

"Nemojte se bojati toga, to samo znači da morate biti pojačano budni. Kad komunicirate, budite sigurni da vas osoba razume jer su vrlo moguća pogrešna tumačenja." Merkur je planeta komunikacije, putovanja, električnih uređaja, stoga pazite na ta područja, napravite rezervni plan i budite fleksibilni. Eventualne probleme i zastoje prihvatite sa dozom smisla za humor jer svi smo u tome, nemojte to doživljavati lično.

Pronalaženje svog plemena

O početku sedmice ovaj put govore dve karte: Izrazite svoju individualnost - uz ovonedeljni pun Mesec, to je poruka da pustite bilo kakve strahove da se nećete sviđati ljudima, da vas neće prihvatiti takve kakvi ste, da se ne uklapate u društvo. To je poruka da nađete "svoje pleme", ljude koji su na istoj talasnoj dužini, koji imaju duhovna uverenja kao vi, slične interese, hobije, ljude koji će nekada povući vas (umesto da ste u nekom odnosu uvek vi ti koji dajete), ljude koji su pažljivi... ljude uz koje ćete se osećati dobro, koji će vam podići raspoloženje umesto da se nakon druženja sa njima osećate isejeđeno.

Druga karta za početak nedelje je - Vežbajte. "Kako će vaše telo postajati jače, i vi ćete se osećati snažnijimu svakom smislu", kaže Doreen. Uz to - posebno u vreme punog Meseca - tako ćete otpustiti negativnu energiju pruzrokovanu stresom, ali i nadoknaditi energiju koju vam crpe zahtevni ljudi, oni koji u vama vide nepresušan izvor energije koja njima nedostaje. Ako niste skloni vežbanju, pomoći se i šetnja u prirodi, posebno za kada sija sunce.

Imate mnogo moći, zapamtite

Imate moć - poruka je za sredinu nedelje. Iskoristite svoje sposobnosti da rešite problematičnu situaciju, vi to možete učiniti, imate moć i snagu potrebnu za to. To znači i da imate moć ostvariti svoje želje, manifestocati ono što želite. O kraju sedmice govori karta Promene u ishrani, koja poručuje: "Poboljšajte svoju ishranu i poboljšaćete život." Vežbanje i poboljšavanje ishrane obično imaju veze sa novogodišnjim odlukama i čvrstim obećanjem da ćemo sledeće godine živeti zdravije - no zašto bismo čekali sledeću godinu kada to možemo početi upravo sad?

Astrologija bez misterija: najveće tajne horoskopskih znakova

Da, teško je sad, usred praznične sezone i svih zabava sa gomilom hrane, međutim, moguće je i počastiti se, uživati u hrani, a jesti zdravo. Isto tako, i usred praznika moguće je odvojiti nešto vremena za vežbanje, a da ga ostane sasvim dovoljno i za izlaske i zabave. "Imate mnogo moći, zapamtite", ističe Doreen dajući pdsticaj za zdrave praznične dane kao uvod u usvajanje i zadržavanje zdravih navika sledeće godine.

Izvor: Sensa kub

Patricia Lucija Tomasović

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.