Doreen Virtue: 5 načina da očistite energiju i zaštitite je od negativnosti

Doreen Virtue podseća koliko je važno energetsko čišćenje od negativnosti i na koje načine je to poželjno da to učinimo.

Na svom blogu Doreen Virtue piše kako senzibilni ljudi lako apsorbiraju tuđe emocije, poput straha, ljutnje, stresa... Često ih mešaju s vlastitim emocijama pa je za njih važno da nauče kako da se zaštite i očiste. Njenih pet saveta mogu da pomognu svakome ko oseti da je preuzeo tuđe negativnosti ili oseća da treba da se zaštiti.

1. Moć prirode

Priroda je veliki čistač pa ako redovito pešačite, planinarite ili samo sedite i uživate u prirodi, osećaćete se osveženo. Ako ne boravite često u prirodi, unesite je u svoj dom u obliku male fontane, saksije i kristala.

Osim toga, priroda nam pruža još neka sredstva za čišćenje:

  • morsku so možete da stavite u kupku koja će vas potpuno revitalizovati
  • eterična ulja poput lavande će vas umiriti
  • zapalite osušenu kadulju, očistićete svoju energiju, energiju doma ili poslovnog prostora

2. Popodnevna dremka

Kad bismo kao deca postali pomalo čangrizavi ili plačljivi, roditelji bi nas stavili na spavanje. Ta metoda funkcioniše i sada kada smo odrasli. Spavanje će vam napuniti baterije i otvoriće za nove nadahnute ideje i rešenja.

Doreen Virtue: evo šta nam poručuju anđeli ovim brojevima...

3. Molitva

Bez obzira na verska ili duhovna uverenja, molitva dokazano dobro deluje na zdravlje i dugovečnost. Ona pruža osećaj olakšanja jer delite teret s "izvorom svih odgovora, podrške i rešenja". Samo pripazite na to da slušate božanske poruke i prema njima preuzmite korake.

4. Arhanđel Mihailo

Arhanđeo Mihailo vojskovođa je vojske nebeske, vođa i pobednik u borbi protiv Lucifera. Kada osetite da vam treba zaštita od negativnosti, obratite se Mihailu. Slično kao molitva, doneće vam mir, ali i zaštitu i sigurnost.

5. Detoksikacija

Razne hemijske stvari iz hrane i pića koje konzumiramo čine nas podložnim ljutnji, napetosti, teskobi. Čak i kofein može da dovede do preterane zabrinutosti. Detoksikacija će vam pružiti samopouzdanje i jasnoću.

doreen_virtue_5_nacina_kako_da_ocistite_i_zastitite_svoju_energiju_od_negativnosti_1

Izvor: Sensa klub

Karmen Miletić

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.