DANAS JE POJAČANA ENERGIJA I ŠUMANOVA REZONANCA: Evo kao da se zaštitite od negativnih uticaja (2. mart 2021.)

Energetska prognoza za 2. mart 2021. godine!

Energetska poruka za 2. mart 2021. godine!

Od juče je "energija u punom kapacitetu". Trenutno imamo Mars u poslednjim koracima Bika, a Šumanova frekvencija je takođe naglo porasla.

Pročitajte još:

Kakva vam je ENERGIJA, takvo vam je i zdravlje: 6 načina da očistite svoju energiju u sezoni virusa

PRITISNITE OVU TAČKU NA SVOM TELU: Dodir koji ublažava stres i anksioznost - donosi mir, zdravlje i dobru energiju

U ovim planetarnim energetskim pomeranjima, energija se sama pokreće i njena svrha je oslobađanje blokada, podizanje svesti, uklanjanje starog da bi se napravilo mesta za novo. Nema izbora po imenu, po religiji, energija samo teče, baš kao struja, ko je dodirne, protrese ga, bez izuzetaka.

U martu nas očekuju jake energetske frekvencije, zato se preporučuje lakoća, kako u mislima, tako i u hrani i piću Pijte puno vode i jedite lakšu hranu.

Mars prelazi u Blizance, i očekuju nas dva naporna dana, ali posle sledi lakši deo. Tokom naredna dva dana, održavajte unutrašnji mir, jer možete biti skloni besu i konfliktima. Tranzit Marsa može doneti razočaranje, nemoć i lošu volju.

KADA STE U DRUŠTVU NEGATIVNIH LJUDI, URADITE OVE 3 STVARI: Moćne tehnike koje štite vašu auru i energijuKADA STE U DRUŠTVU NEGATIVNIH LJUDI, URADITE OVE 3 STVARI: Moćne tehnike koje štite vašu auru i energijuOsjćate li se iscrpljeno pored nekih ljudi? Uradite ove 3 stvari i zaštitite svoju auru!

Za danas, astrološkinja i duhovni učitelj Sonja Šmit preporučuje da konzumirate svež peršun koji savršeno odvodi vodu iz tela, ali i list i koren maslačka za uravnoteženje energije.

Mart je velika prekretnica za planete, posebno u drugoj polovini meseca. Poruka za ovaj period je: "Zdrav razum vam donosi spas, zato ga održavajte."

Izvor: Sonja Šmit/Sensa.si

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.