Da li vas kroz život prati negativna karma: budite oprezni - sve što radite, vratiće se kao bumerang

"Ljudi su naslednici sopstvenih postupaka." (Buda)

Zakon karme je univerzalni zakon koji osigurava da se svi suoče sa posledicama svojih postupaka. Ako radimo dobro, vratiće nam se dobro, a ukoliko radimo loše, takva karma nam se i vraća, poput bumeranga.

Energetski tragovi koji su nastali iz naših misli i aktivnosti i dalje su prisutni u energetskom polju. Svaka naša akcija, pa čak i misao koju smo poslali u svemir, kao i ona koja je u nama nesvesno, ostaje prisutna kao energetski trag. Kada nekome učinimo nešto loše, možda samo razmišljamo negativno (osvetoljubivi smo, ljuti, agresivni...) o određenoj osobi, ta energija ne samo da odlazi u svemir, već i ostaje na našoj duši, kao neizbrisivi trag.

Kako nastaje dobra karma: 5 saveta koji menjaju stare životne obrasceKako nastaje dobra karma: 5 saveta koji menjaju stare životne obrasceLakše prepoznajemo one obrasce ponašanja u kojima se stalno vrtimo i zato propuštamo da stvorimo dobru karmu.

Iako na početku nećemo osetitit posledice, vremenonm ovaj negativni energetski trag može uzrokovati probleme u našem životu. Ponekad se to dogodi toliko kasnije da je vrlo teško povezati uzroke i posledice. Takođe, karma se može vratiti na potpuno drugačiji način od postupka koji ste vi uradili. Na primer, namerno oštetite nečije vlasništvo, a posle nekog perioda u vašem domu se dogode razni kvarovi.

Nekada se karma vraćala sporo i bila je nedostižna, ali danas je sve ubrzano, život, odluke, dejstvo, pa i karma. Svaka energetska supstanca koja ima negativan naboj zahteva da se razgradi, a ta razgradnja može se dogoditi samo na mestu gde je nastala. Karma na taj način predstavlja neizrađenu negativnu energiju koju smo jednom poslali u Univerzum (svesno ili ne) i zahteva izgradnju u jednom trenutku.

Šta je karma: 12 zakona snage naših delaŠta je karma: 12 zakona snage naših delaDa biste prestali da se plašite i počeli da razumete svet karme i reinkarnacije, potrebno je da poznajete i određena karmička…

Zato je važno da svakogd ana budemo svesni svojih postupaka, ali i misli. Umesto da dopustite da negativnost kroz bes, ljutnju, osvetu ili mržnju uprlja vašu auru i karmički kod, pokušajte da živite kroz istinu i ljubav. To su glavne smernice na putu srećnog života.

I ne zaboravite staru izreku - "Šta poseješ, to češ i požnjeti!"

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.