Da li je moguće osloboditi se loše karme: Evo kako da imate bolji život u budućnosti

Kako se osloboditi negativne karme i imati bolji život?

U nekim, najčešće izazovnim trenucima u životu često se zapitamo - Zašto se ovo baš meni događa? Odgovor sigurno nije jendostavan, ali njegov deo sigurno se može skrivati u negativnoj karmi koju vučete.

Šta je karma?

Bukvalan prevod sanskrita Karma zbnači "akcija", a vremenom se značenje reči karme menjalo i prilagođavalo. Jendo je sigurno - Univerzalni zakon karme podrazumeva da svaka akcija ima svoju reakciju, odnosno da svako naše delo, dobro ili loše, uzrokuje pozitivne ili negativne posledice.

Ako ste osetili ovih 5 stvari, prati vas negativna porodična karma: šta nam u životu donosi karmički DNKAko ste osetili ovih 5 stvari, prati vas negativna porodična karma: šta nam u životu donosi karmički DNK5 znakova koji se javljaju ako ste "žrtva" porodične karme - sami ste odgovorni za oslobađanje od karmičkih dugova...

Negativna karma može biti produkt naših negativnih misli, emocija i dela. Jedino rešenje protiv negativne karme je čišćenje karmičkih dugova, prihvatanje svojih grešaka i ispravljanje loše karme kroz pozitivne misli i dobra dela.

Svako od nas ima sposobnost da minimalizuje svoju negativnu karmu. Kako to uraditi?

pravi i siguran put je reprogramiranje unutar svopstvenog srca i oslobađanje od negativnog ega.

Ovaj proces podrazumeva da promenite pogled na svet i život. Važno je otpustiti negativne reakcije i misli prema ljudima i situacijama.

Karma nije brz proces koji se može preko noći transformisati, već morate biti strpčljivi, spšremni na pozitivne promene i raditi na kreiranju dobre karme. Svakopg dana sklonite sa puta jedan negativni karmički obrazac i klupko sreće će početi da se odmotava.

Fokusirajte se na pozitivna životna iskustva. Budite zahvalni, strpljivi, ljubazni i optimistični. Kada usmeraate svoju pažnju na pozitivne aktivnosti, misli i akcije, lakše ćete privući i pozitivnu energiju i dobra dela u svoj život. Ovakva pozitivna karmička iskustva doneće vam poboljšanje života u budućnosti.

Da li vas kroz život prati negativna karma: budite oprezni - sve što radite, vratiće se kao bumerangDa li vas kroz život prati negativna karma: budite oprezni - sve što radite, vratiće se kao bumerang"Ljudi su naslednici sopstvenih postupaka." (Buda)

Odbavivanje negativne karme shvatite kao ritual čišćenja. Na taj način detoksikujete svoje misli, um i dupu, i lakše usvajate prave kvalitete života.

Svako iskustvo sa negativnom karmom treba shvatiti kao priliku za učenje i šansu za duhovni razvoj.

Zato se prvenstveno pomirite sa svojom negativbnom karmonm, iz nje našto važno naučite, shvatite poruku koju vam ona šalje. Zatim, kroz dobra dela, pozitivne misli, zahvalnost i optimističnu energiju privucite u život pozitivnu karmu koja će pomoći da imate bolji i lakši život u budućnosti.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.