Bramaćari Šubamrita u Beogradu u maju 2014. godine

Kako primeniti večne, vanvremenske principe duhovnosti na moderan život da bi se postigla sreća, zadovoljstvo i unutrašnji mir...

Sa temom "Promenite način mišljenja - promenite vaš život", u Beogradu će 21. maja 2014. godine početi gostovanje Bramaćarija Šubamrite.

Program će obuhvatiti predavanje o tome kako primeniti večne, vanvremenske principe duhovnosti na moderan život da bi se postigla sreća, zadovoljstvo i unutrašnji mir. Predavanje će biti na engleskom, a obezbeđen je i simultani prevod na srpski jezik. Počinje u 18h.

U drugom delu večeri, Bramaćari Shubamrita će pevati duhovne pesme i voditi kratku meditaciju, koja takodje može da se praktikuje kod kuće kao metoda za relaksaciju i lični razvoj.

Program je sledeći:

  • filmovi o Amminim aktivnostima
  • predavanje: "Promenite način mišljenja - promenite vaš život"
  • diskussija, pitanja/odgovori na tu temu
  • koncert - indijske duhovne pesme (Bhajans)
  • kratka meditacija
  • neobavezni razgovor uz šolju indijskog čaja
  • stand: CD, knjige o Ammi i ostali rekviziti iz Amritapurija...

Br. Šubamrita Ćaitanya je rastao u Mumbaju, gde je prvi put sreo Ammu. Posle završenih studija iz biohemije, odlazi da živi u Amritapuri (Ammin Ašram na jugu Indije) 1989. godine. Tokom mnogih godina, Br. Šubamrita je bio odgovorni urednik časopisa Matruvani, ašramski mesečnik. 1996. godine, Amma mu je dala inicijaciju za Bramaćarija (deo manastirske tradicije). Od tada, angažovan je u aktivnostima socijalnog, edukativnog i duhovnog karaktera u Amminim misijama širom sveta.

Br. Šubamrita daje redovno konferencije i seminare u vezi kontrole stresa i meditacije širom Evrope, u Rusiji, Africi, Indiji i na Srednjem Istoku. Sa više od 20 godina iskustva kao jedan od Amminih najbližih učenika i njen lični prevodilac, Br. Šubamrita izražava svoje razumevanje Istočne duhovne tradicije na praktičan i lako razumljiv način.

Konferencije Br. Šubamrite se mogu primeniti na sve aspekte života: lični razvoj zahvaljujući duhovnoj praksi i razumevanju duhovnosti, efikasne načine vodjenja ličnog i profesionalnog života, kapacitet mladih da postanu odgovorne vodje i dijalog izmedju religija.

Program će se održati u Centru za kulturnu dekontaminaciju, u Birčaninovoj ulici br. 21, Beograd, a ulaz je slobodan.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.