DA LI STE SRELI SVOJU BLIZANAČKU DUŠU: Odnos koji donosi tešku karmu ili blagoslov

Sresti svoju blizanačku dušu isto je kao pogledati samog sebe u ogledalu!

Blizanače duše - čest termin koji se koristi za ljubavnike koji se sastaju i rastaju iz reinkarnacije u reinkarnaciju. Ljubav tako snažna da prevazilazi sve prepreke. Međutim, morate prvo naučiti da sami sebe usrećite. Vaša duša blizanac nema ulogu da vas čini srećnima. Niste je zato sreli. Svrha je da se sastanete kao celovita bića i zajedno utičete na kolektivnu svest. Duše su došle na ovaj svet da bi osetile sve emocije - bol, tugu, strah, sreću, ljubav.

Pročitajte još:

Kako prepoznati blizanačku srodnu dušu: 7 faza ostvarenja bezuslovne ljubavi

9 ZNAKOVA DA STE PRONAŠLI SVOJU BLIZANAČKU DUŠU: Evo kako da je prepoznate

Nemojte bežati od svojih emocija. Suočavanje sa njima vas čini jačim. Zato se srećete sa svojom blizanačkom dušom. Ona u vama izaziva najlepš,a ali i najbolnija osećanja. Susret sa blizancem je najintenzivnije iskustvo koje ćete doživeti. Rastanak sa njom će učiniti da osetiti bol. To su vaše potisnute emocije koje su izašle na površinu.

Svaka blizanačka ljubavna veza ima ovih 5 faza: proverite da li vašeg partnera prati negativna karma

Morate ih prihvatiti da bi se preobrazile u čistu ljubav. Blizanačka duša predstavlja vaše ogledalo. Ako beži od vas, znači da zapravo beži od sebe. Cilj ovih susreta je da se zajednička vibracija, koju delite sa blizancem, podigne na viši nivo da biste postigli savršenu, bezuslovnu ljubav. Ljubav između ovih duša je toliko moćna da ima snagu da podigne vibraciju kolektivne svesti.

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.