Ako vam se dešava ovih 7 stvari, intuicija želi nešto važno da vam saopšti: obratite pažnju na ove znakove

Intuicija želi nešto važno da vam saopšti - evo na kojih 7 stvari treba obratiti pažnju!

Vidite, svi mi imamo to šesto čulo negde duboko u duši. Svi smo intuitivni. Stvar je u tome da nismo svi došli do tog višeg nivoa svesnosti da bismo mogli da koristimo intuiciju za sopstvenu korist.

Ovih 7 stvari nikako ne smete da ignorišete:

11 znakova da ste pronašli svoju erotsku srodnu dušu11 znakova da ste pronašli svoju erotsku srodnu dušuAko je trenutno vaš seksualni život toliko uzbudljiv da razmišljate o tome da stavite aparat za gašenje požara ispod kreveta, to…

Kada vam se odjednom sloši

Kroz šta god da prolazite, vaše telo će uvek reagovati na okolnosti. Dakle, ako primetite da odjednom počinjete da se osećate bolesno ili čudno loše, nemojte prevideti moguće razloge za ove promene. Ovo je vaš organizam koji reaguje na promene. Slušajte šta vaše telo ima da vam saopšti.

Kada vam nešto iznutra govori "Ne bi trebalo ovo da radim"

Ako vas vaša intuicija moli da prestanete i razmislite o stvarima pre nego što krente u akciju, trebalo bi da se zaustavite i da se vratite par koraka unazad. Gde je krenulo naopako i zašto vas je osećaj u stomaku sprečio da idete dalje? Pokušajte pronaći način da shvatite ovu situaciju. Ali, pre svega, verujte svojoj intuiciji. Postoji dobar razlog za sve ovo.

Kada vam se javi čudan osećaj u stomaku

Da li ste se ikada osećali kao da u svakom trenutku nožete da povratite? Kada vam se želudac prevrne, to je obično znak da će se nešto (ne tako dobro) dogoditi.

Kada se rešenje problema pojavi niotkuda

Da li ste ikada imali problema da se odlučite između dve stvari, a onda, niotkuda, pred vama se pojavio veoma očigledan znak i nekako vam pokazao put? Pa, niste sami. Vi ste samosvesno ljudsko biće, tako da nije ni čudo da vam se ovi čudesni znaci predstavljaju. Ne potcenjujte moć svoje intuicije. Pratite znakove.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.