Ako neko misli na vas, Univerzum šalje ova 3 znaka: kako da znate da li nekome nedostajete

Kada neko ne može da vas izbaci iz misli javljaju se sledeća osećanja...

Tokom života stvaramo brojne emotivne, spiritualne i lične odnose, a mnoge od njih odlikuje neverovatno jaka konekcija koja se manifestuje preko osećanja, piše Lovesensa.

Odnosi sa jakom spiritualnom konekcijom imaju sposobnost da prenose osećanja osobe sa kojom ste povezani, pa ćete sa tom osobom proživeti, sreću tugu, strah, bes... Sve dok se vaša veza neguje, dobijaćete duhovne povratne informacije u vidu emocija.

Ako ovo osetite, anđeo vas na nešto upozorava: 6 načina na koje nam anđeli šalju važne porukeAko ovo osetite, anđeo vas na nešto upozorava: 6 načina na koje nam anđeli šalju važne porukeAnđeli nam šalju jasne znakove i pokazuju da su uz nas - ako ovo osetite, anđeo vas na nešto upozorava!

Ova povezanost postaje još jača kada neka osoba misli na vas, a evo šta osećate u trenutku kada nekome jako nedostajete:

1. Talas neočekivanih osećanja

Ako neko misli na nas i nedostajemo nekoj bliskoj osobi, javiće se neočekivane emocije, najčešće osećaj praznine i usamljenosti. Iako ste dobro raspoloženi i energični, ako osetite odjednom promenu raspoloženja i veliku čežnju, moguće je da neko baš u tom trenutku razmišlja o vama. Ova osećanja se javljaju kao posledica energetskih vibracija koje šalje osoba sa kojom ste spiritualno povezani.

Ako primetite ove znakove, intuicija vas na nešto upozorava: evo kada treba da poslušate moćno šesto čuloAko primetite ove znakove, intuicija vas na nešto upozorava: evo kada treba da poslušate moćno šesto čuloAko osetite neki od ovih znakova, poruka je uvek ista – stani i slušaj. Evo na koje znakove intuicije treba da obratite pažnju!

2. Konekcija u snovima

Ako često sanjate osobu sa kojom ste trenutno razdvojeni ili ste sa njom negovali odnos u prošlosti, moguće je da ta osoba misli na vas. Veruje se da zbog blokirane energije neke energetske vibracije ne mogu da stignu do vas dok ste svesni, pa se onda manifestuju u snovima.

3. Magičan sinhronicitet

Sinhronicitet je glavni znak spiritualne povezanosti sa nekim, pa nemojte se iznenaditi ako jedniu osobu iznenada i često srećete na neočekivanim mestima u neočekivano vreme. Moguće je da ta osoba često misli na vas, a samim tim vaše energije se neverovatno privlače.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.

29/04/2020 PetraBurger
MOJE IME JE Petra Bürger OVO JE MOJA ISTINA ŽIVOTNA PRIČA: Kad sam pronašla dr. Ogundele, bila sam u očajničkoj potrebi da vratim muža. Ostavio me zbog druge žene, nakon što se oženio 6 godina. Moj bliski prijatelj upoznao me sa dr. Ogundeleom. Kontaktiram ga na njegovom WhatsApp-u, a on mi je rekao da će se moj muž vratiti k meni nakon 24 sata kad završim, nakon što sam pružio ono što je želio, bacio je ljubavnu čaroliju da nam pomogne da se vratimo zajedno. Nakon 24 sata kada je dao čaroliju, moj muž je počeo ponovo da mi šalje tekst i jako mi je žao zbog onoga što me je probio. Moj muž započinje da mi pokazuje ljubav i poštovanje od tog dana. Mi smo se uselili zajedno i on je bio otvoreniji prema meni nego prije i počeo je provoditi više vremena sa mnom nego prije. Otkako mi je dr. Ogundele pomogao, moj muž je vrlo stabilan, vjeran i bliži mi je nego prije. Dr Ogundele toplo preporučujem svima kojima je potrebna pomoć, problemi u vezi i tako dalje, kontaktirajte ga sa svojim Chatting WhatsApp i Viber: (+27638836445).