Ako često sanjate istu osobu, to je važan znak: evo šta nam snovi otkrivaju o budućnosti

Trudite se da zapamtite svoje snove ili ih zapišite odmah nakon ustajanja iz kreveta. Oni često ukazuju na nešto što podsvest zaista želi i mogu nas zaštiti ili usmeriti na prvi put.

Snovi su tako magična stvar, zar ne? U nekim snovima vidimo važne poruke koje nam šalje Univerzum, dok su neki samo obična retrospektiva dana koji je iza nas, piše Lovesensa. Međutim, neki snovi zaista imaju posebno značenje i mogu vam otkriti važne korake koje treba napraviti, a jedan od njih je san o istoj osobi.

Ako ovo vidite na nebu, Univerzum vas na nešto veliko upozorava: ovaj mističan znak može da vam promeni sudbinuAko ovo vidite na nebu, Univerzum vas na nešto veliko upozorava: ovaj mističan znak može da vam promeni sudbinuMnogi misle da je ovo loš predznak...

Da li vam se neka dogodilo da danima sanjate istu osobu? Ovaj san može značiti da puno razmišljate o toj osobi, naročito ako ste na tu osobu mislili pre spavanja. Moguće je i da sanjate osobu koju neizmerno volite ili da ste za nekoga zabrinuti, pa se vaše brige manifestuju u snovima.

Međutim, mnogi psiholozi, ali i spiritualni stručnjaci smatraju da snovi imaju posebna značenja. Naša podsvest kreira san i ona poznaje naše biće mnogo bolje nego mi sami.

Najčešće se dešava da često sanjamo osobu koja više nije u našem životu. Tokom dana obavljamo razne zadatke, zauzeti smo svakodnevnim aktivnostima i ignorišemo osećaj nedostatka, ali tokom noći ove misli moraju da isplivaju na površinu i pretvaraju se u san.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.