9 znakova da će vam KOSMOS uskoro doneti pravu LJUBAV: ovi simboli pokazuju da je srodna duša u vašoj blizini

Kosmos vam daje smernice - ovih 9 znakova pokazuju da je srodna duša u vašoj blizini!

Kada često imate pogrešne partnere i lako se upletete u mrežu toksičnih veza, počinjete da sumnjate i pitate se - "Da li ću ikada pronaći svoju srodnu dušu", piše Lovesensa.

Prvi korak na putu do srećne ljubavi jeste da prestanete da ulazite u veze samo zbog straha od samoće.

Kosmos uporno radi na tome da vas dovede do istinske ljubavi. Ako primećujete ove znakove, onda će vas uskoro spojiti sa partnerom iz vaših snova:

1. Ne plašite se da pokažete svoju pravu prirodu

Ako ste došli u tu fazu svog života kada ste već prihvatili sebe i svoje telo, ovo je jasan pokazatelj da ste sada spremni da privučete srodnu dušu. Volite sebe, naučili ste da budete ono što jeste, i ne gubite vreme na pogrešne ljude i one koji vas uzimaju zdravo za gotovo. Vreme je da upoznate svoju ljubav.

Kako prepoznati blizanačku srodnu dušu: 7 faza ostvarenja bezuslovne ljubaviKako prepoznati blizanačku srodnu dušu: 7 faza ostvarenja bezuslovne ljubaviBlizanačka srodna duša je samo jedna u životu, polovina energetski identična našoj. Iste energije suprotne frekvencije, koje pri…

2. Stalno se srećete sa istom osobom.

Možda na istom mestu, možda na sastancima sa prijateljima ili na poslu. Možda kosmos pokušava da vam nagovesti u kojem smeru treba da krenete da biste upoznali ljubav svog života. Ovo ne mora da bude neka nova osoba. To može biti i neko iz prošlosti ko je se sada počeo češće da se pojavljuje u vašoj svakodnevici. Samo treba da obratite pažnju.

3. Primećujete puno slučajnosti

One sitnice na koje niste obraćali pažnju mogu vam biti poznate. Možda ste češće počeli da primećujete zaljubljene parove ili čujete priče o ljudima koji su pronašli svoju ljubav. To je znak da ste na dobrom putu.

ove-osobine-ima-samo-zena-voda-11-znakova-da-ste-postali-neverovatno-snazna-zena

4. Svi vaši snovi su o istoj osobi

Možda mislite da to ne znači ništa, ali ako vam se jedna osoba neprestano pojavljuje u snovima, tada vas podsvesni um upućuje na nju. Možda to još uvek ne razumete, ali obratite pažnju na to šta vam govori vaš unutrašnji glas.

5. Više ne želite gubiti vreme na pogrešne odnose

Ako i dalje provodite vreme sa pogrešnim ljudima, prava osoba se neće pojaviti. Kada ste spremni da ostavite sve u korist nečega stvarnog, nešto unutar vas će se promeniti. Više nećete prihvatati loše odnose i loše partnere koje ste trpeli ranije. Univerzum će to primetiti, jer to znači da ste spremni da se otvorite pravoj energiji.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.