8 važnih zakona karme koje ne smete prekršiti: ako ovo uradite, vratiće vam se trostruko

Ako naučite 8 osnovnih zakona karme, značajno možete promeniti svoj život.

Prilično je teško u potpunosti razumeti šta je karma. Jednostavnim rečima, karma je posledica koju čovek dobija na osnovu načina na koji je živeo i šta je uradio, piše Lovesensa.

Karmički tok događaja odražava naše postupke. Ako naučite 8 osnovnih zakona karme, značajno možete promeniti svoj život.

Zakon bumerang

Zakon bumeranga kaže da nam se vraća sve što dajemo ili radimo. Ako pomažete ljudima, činite dobro, pristojni ste prema svima, tada će vam se sve ovo vratiti. Ako nekoga vređate, omalovažavate i činite loša dela, onda očekujte da će vam takvi "udarci" vratiti. Možda će proći dan, dva, godina, nekoliko godina, ali apsolutno sve će se vratiti vama. Dakle, ako želite da postignete više dobrih stvari u životu, bacite što više dobrih bumeranga. Dobar ili loš bumerang se možda neće vratiti iz mesta gde ste ih poslali, ali će se svakako vratiti.

Ako ste osetili ovih 5 stvari, prati vas negativna porodična karma: šta nam u životu donosi karmički DNKAko ste osetili ovih 5 stvari, prati vas negativna porodična karma: šta nam u životu donosi karmički DNK5 znakova koji se javljaju ako ste "žrtva" porodične karme - sami ste odgovorni za oslobađanje od karmičkih dugova...

Zakon poniznosti

Ako uopšte ne možete uticati na situaciju, morate je pustiti, ne čekajte, ne pokušavajte da je popravite, samo je morate pustiti. Neka sve ide samo po sebi. Ako na našem putu vidimo prepreke i počnemo da ih sagledavamo neprijateljski ili pokušavamo da krivimo nekoga za situaciju, ništa se neće pomeriti sa mrtve tačke.

Zakon stvaranja

Ne treba samo da uživate u životu, morate direktno da učestvujete u njemu. Oko nas postoje tragovi koji pomažu u razbijanju unutrašnjeg stanja. Vredno je preispitati svoje želje i posegnuti za nečim što vam ne izaziva nelagodnost, bol i negativnost.

Zakon rasta

Ovaj zakon znači da je za postizanje bilo kakvih važnih ciljeva potrebno započeti sa promenom iznutra, a ne trudom da promenite svet oko sebe.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.