7 znakova da su vaše čakre blokirane: kako da otvorimo čakre i oslobodimo svoju najbolju energiju

Ovi znakovi jasno pokazuju da li su vaše čakre blokirane! Pročitajte kako da prepoznate blokadu i uspostavite balans čakri za dobru energiju i život u blagostanju...

U trenutku dok ovo čitate moćna energija struji kroz vaše telo i oko vas. Sedam čakri na fizičkom telu centri su mentalne, duhovne i emocionalne energije. Tek kada su vaše čakre snažne i u harmoniji imaćete snažan izvor iz kojega ćete crpiti energiju. U suprotnom, ako su čakre blokirane, energija koju crpite je ograničena. Slično je i sa zapetljanim crevom za vodu: voda će i dalje proticati iz creva, ali će samo polako kapati.

Hinduistički koncept čakri ima svoje korene u Indiji. Prema tantričkoj tradiciji veruje se da je energija koja je stvorena u procesu stvaranja, Kundalini, zmijoliko namotana na dnu kičme. Praktikuijući jogu i meditaciju možemo probuditi Kundalini kako bi ona počela da struji telom i omogućila ujedinjenje sa Stvoriteljem.

Pupčana čakra za kontrolu impulsa i samopouzdanje: 3 eterična ulja za ravnotežu manipura čakre...

Dr Hiroshi Motoyama, osnivač Međunarodnog udruženja za religiju i parapsihologiju, kaže da "možemo definisati čakre kao energetska središta koja se vrte poput točka i otvaraju poput cveta."

Dr Motoyama posvetio je svoj rad stvaranju veze između nauke i duhovnosti sa razvojem instrumenata koji mogu zabeležiti promene u energiji čakri uočavajući male električne, magnetske i vizualne promene oko tela za vreme kada je osoba usmerila svoju pažnju na čakre.

U još jednom slučaju u kojem je pokušano da se poveže nauka sa psihom,UCLA-ova profesorka psiholoških nauka Valerie Hunt, autorka dela "Neograničeni um: naukao ljudskim vibracijama svesti", koristila je instrument za beleženje električne aktivnosti mišića u područjima čakri.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.