7 znakova da će vam kosmos uskoro ispuniti ŽELJU: čuda se događaju ako u njih verujete

7 znakova koje vam kosmos šalje pre nego što vam ispuni želju - oni su svuda oko vas!

Pazite na svoje misli i reči, zahvaljujete, izgovarate afirmacije, praktikujete vizualizacije... Činite sve da se vaše želje ostvare. Ako se pitate kada će se manifestovati, obratite pažnju na ovih sedam znakova koji su, prema američkoj autorki Sari Prout, pokazatelj da će vaš san uskoro postati java...

1. Svuda vidite niz brojeva 111, 1111 ili 11:11

Bez obzira na brojčani niz, ovi su "anđeoski" brojevi jak i moćan oblik komunikacije i ukazuju na to da se stvari u vašem životu usklađuju i teku u pravom smeru. Bilo da jedinice vidite na registarskim tablicama automobila, digitalnom satu ili računu iz prodavnice, obratite pažnju na taj trenutak i zahvalite svemiru.

Kada vam Univerzum kaže NE, poslušajte ga: znakovi koji nas sprečavaju da krenemo pogrešnim putemKada vam Univerzum kaže NE, poslušajte ga: znakovi koji nas sprečavaju da krenemo pogrešnim putem6 razloga zašto vam Univerzum još uvek nije ispunio želju - obratite pažnju na sledeće signale!

2. Vaša intuicija je poboljšana

Kad ste na putu manifestovanja svojih želja, vaša će se intuiticija poboljšati. Možete reći nešto pre nego što to učini neko drugi, ili vam sagovornik kaže nešto što ste vi upravo hteli reći. Možete uzeti mobilni telefon u ruku pre nego što zazvoni, pronaći mesto na prepunom parkiralištu...

3. Primećujete svoje duhovne vodiče, životinje ili toteme

Ovo je vrlo individualno iskustvo, jer mogu postojati određene stvari koje sama vamo nešto znače. Možda ćete nailaziti na bela pera (simbol anđela), videti jednoroge, ptice ili bele leptire... Kada vibrirate na visokoj frekvenciji i zakon privlačenja radi za vas, primećivaćete sve više ovakvih simbola koji će vam ukazivati da ste na pravom putu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.