7 stvari koje niste znali o KARMI: evo kako nam se vraća sve što smo u životu uradili

Karma stiže svakog od nas, bez obzoira da li je dobra ili negativna! Saznajte kako karma utiče na naš život...

U prevodu sa sanskrita reč "karma" znači "akcija". Zato, šta god da radimo ili uradimo u prošlosti, sve nam se uvek vraća. Čak i jednim dahom šaljemo mali deo svoje energije u Univerzum. Sve jednostavne ljudske radnje se nakupljaju, zatim se utelovljuju u stvarnim događajima i pojavama.

1. Karma nije kazna za krivično delo. Ona je deo ljudske duše, i svi postupci duše podložni su uticaju karme.

2. Karma je osmišljena da nauči kako da se krećemo u životu. Patnja, pobeda i bilo kakve životne teškoće koje naiđu na naše puteve pomažu nam da se razvijamo.

Šta je karma: 12 zakona snage naših delaŠta je karma: 12 zakona snage naših delaDa biste prestali da se plašite i počeli da razumete svet karme i reinkarnacije, potrebno je da poznajete i određena karmička…

3. Ne mislite da mali napori nisu dovoljni. Svaka akcija se dodaje ukupnom broju stvari koje ste učinili i dovodi do velikih promena u budućnosti. Svaka beznačajna akcija šalje se Univerzumu, doprinoseći početku određenih događaja u budućnosti. Nikada ne znate kakav će uticaj karma imati i kakve posledice može doneti.

4. Dobra karma ima pozitivan uticaj na mozak. Barem tako kažu naučnici. Dobra dela poboljšavaju sposobnost čoveka da isceljuje.

5. Karmu možete očistiti rečima koje izgovarate.

Ako ste osetili ovih 5 stvari, prati vas negativna porodična karma: šta nam u životu donosi karmički DNKAko ste osetili ovih 5 stvari, prati vas negativna porodična karma: šta nam u životu donosi karmički DNK5 znakova koji se javljaju ako ste "žrtva" porodične karme - sami ste odgovorni za oslobađanje od karmičkih dugova...

6. Shvatajući da čak i jednostavne misli i elementarne radnje utiču na stvarnost, postajemo strpljiviji i prestajemo da donosimo ishitrene odluke.

7. Bez obzira koliko je trenutno negativna karma, to se može promeniti. Budućnost je samo u našim rukama.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.