7 načina kako da se rešite loše karme: oslobodite svoju sudbinu od karmičkog tereta

7 životnih strategija kako biste se oslobodili negativne karme!

Praktikujte sledećih 7 životnih strategija kako biste se oslobodili negativne karme:

1. Prepoznajte svoju karmu

To znači da pogledate koja područja vašeg života stagniraju, gde se najčešće događaju prepreke i šta vam ide najteže. Da li je to u vašoj karijeri, ljubavi, polju prijateljstva ili u porodici? Gde se javlja bol i gde ponavljate greške?

Važno je da prepoznate i priznate sebi u kojem polju života imate problem.

Šta je karma: 12 zakona snage naših delaŠta je karma: 12 zakona snage naših delaDa biste prestali da se plašite i počeli da razumete svet karme i reinkarnacije, potrebno je da poznajete i određena karmička…

Osnovni preduslov za rešavanje karmičkih čvorova jeste vražanje na uzrok.

Prisetite se - Kada su ti problemi počeli?

2. Izbacite iz života toksične ljude

Pokušajte da se distancirate, odvojite ili raziđete od ljudi koji vam crpe energiju, negativno utiču na vas i čine da se osećate loše.

Ali budite pažljivi, potrudite se da pre rastanka između vas nema neizgovorenih reči, potisnutih emocija i misli. Oslobodite se potpuno od tog odnosa i osetićete veliko olakšanje.

3. Preuzmite odgovornost

Od karme ne možete pobeći, niti od nje nešto sakriti. Sami smo kovači svoje sreće i svako naše delo nosi određenu posledicu. Zato je važno da pse oslobodite zamki u koje vas gura ego, priznajte svoje greške, učite iz njih i pokušajte da ih popravite u svakoj prilici.

4. Prihvatite svoju karmu

Karma je manifestacija onoga što ste uradili u prošlosti - prihvatite je. Ma koliko bila teška, karma nas uči najvažnijoj člekciji koja se zove ŽIVOT. Prošlost ne treba da se proživljava, već da se prihvati i ostavi daleko iza sebe, a sačuva se samo vredno iskustvo.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.