6 znakova koji pokazuju da je neko zaljubljen i misli na vas: ako ovo osećate, neko prema vama gaji divna osećanja

Veruje se da nam ovako Univerzum otkriva put do ljubavi - evo šta osećamo ako neko trenutno misli na nas i gaji romantična osećanja...

Da li vam se nekada dogodila situacija u kojoj se vaša osećanja brzo promene, energija preokrene i osetite neke čudne vibracije? Postoji verovanje da možete osetiti kada je neko zaljubljen i misli na vas, piše Lovesensa.

Ljudi imaju određeni vid telepatske konekcije, a to je tako sjajna i nedodirljiva stvar koju ne možemo kontrolisati. Mnogi veruju da postoji neki vid spiritualne konekcije koja pomaže da osetimo tuđu energiju i razumemo njihove misli i tako možemo lakše da zavirimo u tajne tuđeg srca.

4 načina da se setite prošlog života: evo kako da predosetite i sprečite lošu karmu4 načina da se setite prošlog života: evo kako da predosetite i sprečite lošu karmuKako da pobudite sećanja na prošli život - otkrijte kakva karma vas prati i da li su neka sećanja na vašojh duši ostavila trag...

Emitujemo različite vibracije koje drugi osećaju. Tako je i sa mislima, ukoliko otvorimo srce i um, osetićemo različite znakove koji ukazuju da je neko zaljubljen i misli na vas.

Koji znakovi se pojavljuju kada je neko zaljubljen i misli na vas:

1. Podsvesan osmeh

Naše telo reaguje na naše misli i energiju, pa je tako ničim izazvan osmeh znak da neko baš u tom trenutku misli na vas. Osmeh se najčešće pojavljuje nakon što sretnete osobu koja gaji emocije prema vama. Znakovi su svuda, dobro obratie pažnju.

2. Promena emotivnog stanja

Dok ste u jednom trenutku nezadovoljni i nerasploženi, u drugom ste spremni da se zabavljate, ispunjeni ste i radujete se. To je znak da nekom misli na vas i da njegova energija trenutno utiče na vašu. Moguće je i da iznenada osetite tugu ili nemir, a tada se osoba koja misli na vas takođe suočava sa tim osećanjima.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.