6 znakova da vas anđeo čuvar upozorava: evo kako da razumete poruke ličnog anđela čuvara

Evo kako da osetite anđela čuvara i da prepoznate kada vas upozorava na rizične životne situacije!

Mnogi od nas vrlo dobro su osetili, i to po više puta, da nas neko posmatra, štiti, spašava u poslednjem trenutku od nevolje... Koliko nam se samo puta dogodilo da nađemo odgovor na ključno pitanje, izlaz iz naizgled nerešive situacije i to u poslednjem momentu, a da ničim fizičkim to ne možemo objasniti ni dokazati.

Doreen Virtue: kako da zamolimo anđele za srećne ljubavne i porodične odnose...

Postoje oni koji nad nama bdiju i štite nas iako mi to ne znamo. Bilo da su naše drage osobe, duhom prisutne, ili anđeli čuvari. Treba uočavati njihove znakove, i oniih koji se brinu za vas sa druge strane, koji upozoravaju, predskazuju, podržavaju.

Evo 6 znakova da vam neko daje signale sa druge strane stvarnosti:

1. Vaši snovi se pamte i veoma su izražajni

Duhovni svet često šalje poruke kroz snove. Ako vas u životu očekuju promene, možete dobiti znak u snu. To će biti scenario, simbolika, koji sigurno neće proći nezapaženo.

Ne treba da tražite objašnjenja u običnim sanovnicima, ako ste sanjali takav san od kojeg se raduje sve unutra, ili obrnuto, žmarci prolaze po koži samo pri sećanju na njega. ​Kada spavate, astralni svet biva dostupan.

Sva vaša uverenja ostaju u stvarnosti, i vi ste bolje prijemčivi za druge sfere.

Onostrani entiteti (to su vaši preci koji su otišli u drugi svet, simboli vere, u zavisnosti od religije, to su značajni događaji koje ćete ponovo proživeti u snu, ili ljudi za koje su veoma dragi u ovozemaljskom životu) javljaće vam se u slikama koje ćete zapamtiti.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.