6 stvari koje svakog dana slabe vašu auru: kako očistiti auru i zaštititi se od loše energije drugih ljudi

Kada je aura jaka i čista možete isceljivati sebe i druge - evo kako da očistite auru od nakupljene negativne energije!

Često idemo kroz život ne shvatajući da se na mnoge načine povređujemo, a ponekad se to događa jer ne uzimamo u obzir mnogo stvari zbog toga što živimo u materijalističkom i mehaničkom dobu. Jedna od ovih stvari je naša aura.

Koje su to stvari koje slabe auru:

To može biti uzrokovano nizom stvari, počevši od fizičkog do emocionalnog, piše The minds journal. Fizički, stvari koje uzrokuju slabu auru su zavisnosti bilo koje vrste – alkohol ili nešto što je naizgled bezopasno, poput društvenih medija.

Mi uvek podcenjujemo uticaj koji zavisnost od društvenih mreža ima na nas, zbog toga što je to tako uobičajeno.

Kako da vidite svoju i auru drugih ljudi: 3 načina da otkrijete kakva vas aura štitiKako da vidite svoju i auru drugih ljudi: 3 načina da otkrijete kakva vas aura štitiSvvako može da vidi auru, a evo koje 3 tehnike pomažu da to najjednostavnije naučite!

Druga stvar koja se može smatrati odgovornom je nepravilan i neredovan ciklus spavanja. Naše telo, um i duša trebaju adekvatan odmor da bismo živeli i činili stvari koje moramo, zato kad ne spavamo dovoljno, to će naštetiti našoj auri.

Takođe, ako ostajemo u zatvorenom prostoru celo vrijeme, kao što neki od nas moraju zbog svojih poslova i drugih obveza, ne dobijamo dovoljnu količinu sunčeve svetlosti, ne vidimo ni najmanje znakove lepote prirode – poput ptica i cvrčaka, a to sve dovodi do toga da naša aura gubi snagu i stabilnost.

Nemamo odgovarajuće navike u ishrani i zdrav stil života; vezano za ovo je nedostatak vežbanja.

Naše se telo mora vratiti prirodi i dobiti ono što je izgubilo u trci sa vremenom u kojoj svi učestvujemo. Naša aura takođe se suočava sa sličnom traumom kada puštamo da nas drugi ljudi iskorišćavaju i crpe nam energiju.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.

11/07/2020 Sandra Pusica
Opipljivo svjedočenje Kako sam dobio zajam Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugoročnih zajmova, poslovnih zajam i kratkoročni zajam itd. Ako vas zanima zajam, možete se sigurno obratiti izravnom e-mailom na: dorabogatstvofinancijskoulaga@yahoo.com WhatsApp (+16014560144) Hvala vam na vašem vremenu dok čitate.