5 znakova da će se vaš život uskoro drastično promeniti: obratite pažnju na signale koji ukazuju na velike promene

5 znakova koji ukazuju da će se nešto u vašem životu drastično promeniti!

Kada promene pokucaju na vrata života, moguće je da ćemo zastati, nećemo želeti da se ta vrata otvore i moguće je da ćemo se uplašiti neizvesnosti, ali budite sigurni - drastične promene sigurno će se dogoditi u nekom delu vašeg života, piše Lovesensa.

Zamislite život kao vožnju na rolerokosteru. Dok čekate da vožnja počne, uzbuđeni ste i radujete se, ali ste i uplašeni i razmišljate da zbog straha odustanete. Kada vožnja započne, u jednom trenutku ste gore, na poziciji pobednika, a u drugom ste već dole, na dnu. Sve te krivine, padovi i usponi se smenjuju, vi samo pratite liniju. Baš tako je i u životu.

Da li vas kroz život prati negativna karma: budite oprezni - sve što radite, vratiće se kao bumerangDa li vas kroz život prati negativna karma: budite oprezni - sve što radite, vratiće se kao bumerang"Ljudi su naslednici sopstvenih postupaka." (Buda)

Čak i kada mislite da ste na pravom putu i da je sve u savršenom redu, normalno je da se pojavi sitna prepreka, dilema i izazov, ili da neka "kosmička sila" iznenada donese drastične promene. Jedna odluka može biti okidač za snažne promene, jedan susret ili nova ideja...

Hteli mi to ili ne, život se menja, a sa svakom promenom vi se duhovno razvijate.

Promene nije lako predvideti, ali postoje 5 znakova koji mogu ukazati da će se nešto u vašem životu drastično promeniti:

1. Život vam donosi opterećenja

Više niste u zoni komfora. Sada ste primorani da preispitate određene prioritete, ciljevi i načine kako da ostvarite planove.

2. Neizvesnost i negativne emocije

Kada predosetite promenu, počinju da se javljaju emocije poput ljutnje, stresa, frustracije. Niste sigurni u kojem pravcu treba da kanališete ovaj emotivni talas.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.