5 duhovnih tehnika za privlačenje ljubavi

Mnogi ljudi koji nemaju životnog partnera se često osećaju kao bez nade, usamljeno, pa čak i depresivno. Međutim, svako od vas može da nađe pravu ljubav primenom ovih snažnih, duhovnih načela, u svakodnevnom životu...

Ako ste već probali sve što nudi naš razvijeni tehnološki svet u romantičnom području i nije delovalo, nemojte odustati! Vaša srodna duša je možda u potrazi za vama upravo sada. Ovih pet jednostavnih ali moćnih koraka podižu vašu vibraciju na posebne visine i otvaraju vrata za ljubav.

Vaše srce se upravo sada širi. Sa samom namerom privlačite ljubav u svoj život - ljubav koja je već u vama i čeka samo da se otkrije. Uz prvi veliki korak, otvorite svoje srce i dušu za primenu ovih duhovnih načela i odlučite da je moguće voleti vas i da ste upravo sada vredni ljubavi.

1. Prvi korak za privlačenje srodne duše: prave afirmacije.

Prvi korak na putu do istinske ljubavi je korištenje afirmacija, odnosno, potvrđivanja. Tajna je da se setite zašto i kako potvrđivanje deluje. Kada imate misao ili kada govorite, vaše reči i misli odlaze u svemir i skupljaju se kao energija. Privlače energiju i onda se vraćaju vama sa umnoženom energijom.

Numerološki vodič za 2015. godinu: prognoza za bioritamski broj 9 i vaše afirmacije za sreću...

Rezultat su potpuno novi uslovi u vašem životu i vašim iskustvima. Ne samo to, nego vaše reči imaju i vibracije. Negativne reči i fraze nose nižu vibraciju, a pozitivne reči i fraze nose više vibracije. Možete primetiti da je potvrđivanje mnogo više od samog pozitivnog razmišljanja. Afirmacije su moćni magneti za ono što želite (i ne želite) u svom životu.

Primeri potvrđivanja za privlačenje srodne duše uključuju:

  • Ljubav je moje božansko prirođeno pravo i sada ga zahtevam.
  • Dajem i primam ljubav u celosti. Otpuštam prošlost i dopuštam da ljubav teče u moj život.

Dodajte svoje potvrde na ovaj popis, i govorite ih glasno kao da to stvarno mislite.

2. Drugi korak za privlačenje srodne duše: podizanje vibracije.

Ključ za pronalaženje istinske ljubavi je da održavate vibracije visoko. Delujemo na frekvenciji, i kada se vibracije podignu, više smo usklađeni s duhovnim područjem. Možemo jasnije čuti, videti i osetiti visoko razvijena bića koja će šaptati upute u vaše uho ili vaše srce da bi se ujedinili za srodnom dušom...

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.