4 ZNAKA DA STE SA NEKIM TELEPATSKI POVEZANI: Ako ovo osećate, neko vam šalje energiju ljubavi

Ovi znakovi pokazuju da ste sa nekim duboko telepatski povezani!

Kada se uspostavi telepatska veza između dvoje ljudi, njihova mentalna i duhovna veza može biti jaka čak i kada su jedno od drugog udaljeni hiljadama kilometra.

Prisustvo osobe sa kojom imamo telepatski odnos možemo osetiti bilo gde i bilo kada. Ljudski mozak je sposoban da stvori čuda. Jedno od tih čuda je telepatija. Telepatija prevazilazi koncepte vremena i prostora i omogućava komunikaciju bez kontakta i bez verbalne komunikacije.

Pročitajte još:

Tarot, astrologija, telepatija: koji je spiritualni dar vašeg horoskopskog znaka

6 FIZIČKIH ZNAKOVA DA NEKO MISLI NA VAS: Obratite pažnju na ove signale

Ovi znakovi pokazuju da ste sa nekim duboko telepatski povezani:

1. Ne treba vam neko da vam opširno objašnjava kako se oseća ova osoba, jer vi osećate i doživljaate njene emocije. Možete protumačiti njene misli i emocije, čak i kada ne zgovori nijednu reč.

2. Kada je neko vama blizak u opasnosti ili mu se dogodi nešto važno, vi to osećate. Takođe možete osećati strah ili bol od nekoga drugog. Na primer, moguće je da vam se iznenada javi bol u stomaku, nelagodnost u grudima ili osećaj teskobe - ovo mogu biti znaci da je osoba sa kojom ste telepatski povezani u rizičnoj situaciji ili se oseća loše.

3. I kada ste u tišini, osećate neverovatnu ljubav i naklonost - bez reči.

Kako da negujemo telepatijuKako da negujemo telepatijuKada se stiša užurbanost svakodnevnog života, sposobnost primanja podataka od druge osobe se povećava...

4. Osoba sa kojom ste telepatski povezani daje vam osećaj sigurnosti. Čak i kada ste u neprijatnim situacijama, osećate prisustvo nekoga ko vas štiti i daje podršku, čak iako ta osoba nije fizički uz vas.

Navedeni znakovi i osećanja mogu se pripisati telepatiji.

Kada bismo moglid a osvestimo sve svoje moći i duhovnu snagu, ceo svet bi postao lepše i mirnije mesto - prostor kolektivne ljubavi i razvoja.

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.