4 načina da se vratite u stanje dobrih vibracija

Odrastanjem često potiskujemo i zaboravljamo našu iskonsku prirodu, a nekada nas od takve otuđenosti može spasiti samo razgovor sa nekim ko bi nas razumeo..

1. Živite svoju prvobitnu prirodu

Prvobitna priroda je ono što smo dobili rođenjem -naše karakteristike na osnovu kojih se razlikujemo od drugih. To su naši potencijali i talenti kojih često nismo svesni i moramo ih (ponovo) otkriti.

Ako prema nečemu osećamo neobjašnjivu privlačnost, povezanost i želju da se bavimo nekim hobijem ili sportom, trebalo bi da poslušamo svoju intuiciju jer to su obično područja u kojima će se naši talenti i razviti.

10 znakova koje svemir šalje kada u život stiže novac: signali koji nas vode do materijalnog blagostanja10 znakova koje svemir šalje kada u život stiže novac: signali koji nas vode do materijalnog blagostanjaPrateći sledeća upitstva lakše ćete primetiti znakove Univerzuma i shvatićete gde se krije ključ od vrata bogatstva.

Svako od nas je jedinstven, samo je često potrebno obnavljati kontakt s najdubljim delom sebe, da bi naša kreativnost i skriveni potencijali isplivali. To se najbolje i najbrže postiže praktikovanjem meditacije i učenjem. Tokom odrastanja često zaboravljamo gde je naša prvobitna priroda, zaboravljamo sopstvo.

Ovo stanje zaborava može uzrokovati gubitak životne energije i entuzijazma. Svakog dana je potrebno odvojiti malo vremena da bismo povratili svoju snagu.

2. Lekovita moć razgovora

Život ne zavisi od situacija i događaja koji nas okružuju, nego od naših vibracija. On se prvotno odvija u unutrašnjosti našeg bića, a potom se manifestuje u spoljnom svetu. Ipak, kad se nađemo u okolnostima za koje nam se čini da su narušile našu emotivnu ravnotežu, dobro je i preporučljivo o tome sa nekim razgovarati.

To može biti terapeut u kog imamo poverenja i koji nam može pomoći da se teret negativnih emocija očisti. Međutim, to može biti i prijatelj koji čini našu mrežu podrške, koji nas ne osuđuje i u stanju je da nas razume i podrži. Ne treba potcenjivati lekovitu moć razgovora!

Postoji 7 vrsta duhovnih vodiča: oni nas štite, pomažu i isceljuju - saznajte ko je vaš duhovni vodičPostoji 7 vrsta duhovnih vodiča: oni nas štite, pomažu i isceljuju - saznajte ko je vaš duhovni vodičKoji duhovni vodiči vas štite i čuvaju...

3. Pronađite svoju strast

Od suštinske važnosti je da nas u životu pokreću radost i strast prema nečemu. Trebalo bi da se zapitamo koje su to aktivnosti koje nam brzo mogu pomoći da ostanemo ispunjeni. Možda je to odlazak na duhovno predavanje ili seminar, masaža ili fizička aktivnost, bavljenje umetnošću ili, jednostavno, šetnja uz reku.

4. Isprobajte nešto novo

Ponekad nismo motivisani za promene zato što smo upali u svakodnevnu rutinu. Trebalo bi da u svoj život unosimo dah svežine tako što ćemo učiniti nešto novo, nešto što smo oduvek želeli, a nije bilo prilike da se tome posvetimo.

Izvor: Sensa.hr

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.