4 načina da se setite prošlog života: evo kako da predosetite i sprečite lošu karmu

Kako da pobudite sećanja na prošli život - otkrijte kakva karma vas prati i da li su neka sećanja na vašojh duši ostavila trag...

Skoro svaki čovek putuje kroz život tražeći svoju svrhu i pitajući se zašto su baš njemu neke stvari suđene, piše Lovesensa. Često se dešava da dajemo sve od sebe i da se tok života odvija po planu, ali sudbina nam iznenada zadaje udarce koji nas vrate na početak i sruše našu kulu uspeha. Verovatno ste se u takvim situacijama pitali da li vas je stigla loša karma ili karmički dug nosite još iz prošlog života.

Uglavnom je teško izazvati sećanje na prethodni život, iako se prema nekim zapisima sećanja na prethodni život vraćaju u snovima, kada se susretnemo sa dušom iz prošlog života ili u situacijama koje nas podsećaju na prethodni život. Međutim, posoje određeni načini koji mogu da pomognu da se vaša duša predoseti kada kada se ponavljaju situacije iz prošlog života, iznenada se nečega seti i na taj način predvidi i očisti negativnu karmu.

9 znakova da vas svemir na nešto upozorava: važno signali su svuda oko nas9 znakova da vas svemir na nešto upozorava: važno signali su svuda oko nasUniverzum vam čuva leđa, a evo koje znakove vam šalje kada hoće nešto važno da poruči!

Postoji 4 načina za buđenje sećanja na prethodni život:

1. Meditacija

Tajnu o prošlom životu krije vaša duša, a da biste joj dali šansu da vam nešto otkrije pokušajte meditacijom da utišate um. Važno je da očistite energetski tok i da se saživite sa meditacijom tako što ćete postati svesni sadašnjeg trenutka i prestaćete da sudite. Sve što vam duša otkrije o prethodnom životu, bez obzira da li su u pitanju imena, mesta ili osećanja, zapišite i postanite svesni pozitivnih i negativnih emocija koje vas prate kroz ceo život. Rasteretite svoju dušu.

2. Analizirajte događaje iz svog života

Podsetite se najvažnijih događaja u životu i videćete da oni nisu puka slučajnost, jer sve što vam se dogodilo formiralo vas je kao ličnost i dogodilo se sa razlogom. Setite se mesta koja ste posetili i na kojima ste se osetli posebno, podsetite se stranaca sa kojima ste osetili neverovatnu konekciju ili stanja koje nazivamo "deja vu". Analiza prošlosti dovešće vas do odgovora koja se odnose na prethodni život.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.