3 anđeoske karte otkrivaju vašu sudbinu do 18. juna 2019. godine: saznajte šta vas očekuje do kraja nedelje

Otvaranje anđeoskih karata - evo kakva nam je nedeljna anđeoska prognoza do 18. juna 2019. godine!

Nedeljna anđeoska prognoza od 11. do 18. juna 2019. godine, piše Lovesensa!

Anđeoska karta za početak nedelje - Briga - ponovo se otvaraju rane iz prošlosti. Verovatno vam je poznat onaj osećaj kada sve ide po planu, a vi se plašite da će taj ružičasti san odjednom nestati. Ovakva osećanja vuku korene još iz detinjstva. U narednom periodu imaćete problem da prihvatite dobre stvari koje vam se događaju u životu. Niste sigurni da li ste to zaslužili. Plašite se promena i ne verujete dovoljno sebi. Međutim, ova karta vas podseća na to da vi zaslužujete najbolje. Zaslužujete da živite dobro i srećno, bez obzira šta se dogodilo u prošlosti.

10 važnih životnih saveta budističkih monaha: evo kako da uvećate šanse za srećan i ispunjen život10 važnih životnih saveta budističkih monaha: evo kako da uvećate šanse za srećan i ispunjen životSvi odgovori su u nama, samo treba gledati u pravom smeru i verovati sebi.

Anđeoska karta za sredinu nedelje - Učenje - imaćete predivan dar da prenesete znanje drugim ljudima i uspećete da inspirišete mnoge oko sebe. Ovo je karta koja veliča moć znanja, zato u narednim danima treba sebi da postavite sledeća pitanja: Šta još želim da naučim? Šta treba da naučim da bih imala više samopouzdanja? Koje znanje mi je neophodno za srećniji život? Imaćete hrabrost da se uusavršavate i stičete razna znanja. Iskoristite ovaj period.

Ovaj cvet je magična amajlija: veruje se da svakome donosi ljubav i srećuOvaj cvet je magična amajlija: veruje se da svakome donosi ljubav i srećuVeruje se da je nastao iz Evinih suza - đurđevak je cvet sreće i ljubavi!

Anđeoska karta za kraj nedelje - Spremni za životnu trku - podstiče nas na aktiviranje na polju ličnih želja. Više nema izgovora i odlaganja, već startujte sa angažovanjem za ostvarenje svojih snova. Univerzum donosi dobru energiju i sada imate šansu i dobre okolnosti da se pokrenete i uradite nešto važnop što odavno želite. bez obzira da li je to posao ili ljubav, ovo je idealan peruiod da osetite sladak ukus uspeha.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.