3 anđeoske karte otkrivaju sudbinu do 4. juna 2019. godine: poruke i upozorenja svemira za ovu nedelju

Otvaranje anđeoskih karata - evo kakva nam je nedeljna anđeoska prognoza do 4. juna 2019. godine!

Nedeljna anđeoska prognoza od 28. do 4. juna 2019. godine, piše Lovesensa!

Anđeoska karta za početak nedelje - Sinhronicitet - ako vas muči neko važno pitanje, bez obzira da li je u pitanju ljubav, posao ili porodica, svemir ukazuje da su znakovi svuda oko vas i da samo treba na njih da obratite pažnju. Na karti su naslikana dva ukršena delfina. Delfin je simbol sreće, a ovako ukršteni ukazuju na sinhronizaciju koja vodi ka radosti. Ovo znači da ćete na životnom putu sresti važnu osobu koja će pomoći da ostvarite snove i nadanja. Ne brinite, na tom putovanju prati vas svetla energija i šanse za greške su minimalne.

Naučite da koristite moć intuicije: ako primetite ove znakove, intuicija vam šalje važnu porukuNaučite da koristite moć intuicije: ako primetite ove znakove, intuicija vam šalje važnu porukuOtkrivamo najvažniji korak za pojačavanje intuicije - saznajte kako možete da čujete svoj unutrašnji glas!

Anđeoska karta za sredinu nedelje - Skriveno blago - ukazuije da će se u vaš život useliti energija obilja. To ne mora da bude samo finansijski dobitak, već nešto vredno i na drugim životnim poljima. Otvaranje ove karte donosi dobru sreću u mnogim poduhvatima, a moguće je i da nagoveštava dolazak prave ljubavi. Takođe, obilje se može manifestovati i u poslovnom unapređenju ili sticanju novih prijatelja.

Kako očistiti auru i čakre od energetskog otpada: svakog dana napravite štit protiv mračne energijeKako očistiti auru i čakre od energetskog otpada: svakog dana napravite štit protiv mračne energijeNaša aura može imati rupe kao posledicu raznih fizičkih ili psihičkih trauma, čak iz detinjstva. Evo kako pročititi auru i čakre…

Anđeoska karta za kraj nedelje - Muzika za manifestovanje - ukazuje na to da muzika podiže energiju na višu frekvenciju, ima moć da nas zaštiti od loših energetskih vibracija i umiruje dušu. Ovo je karta radosti i podstiče nas da budemo srećni, da pevamo, plešemo i osetimo polet kao kad slušamo omiljenu pesmu. Neka dobre vibracije ispune vaš život.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.