3 anđeoske karte otkrivaju sudbinu do 2. aprila 2019. godine: poruke i upozorenja svemira za ovu nedelju

Otvaranje anđeoskih karata - evo kakva nam je nedeljna anđeoska prognoza do 2. aprila 2019. godine!

Nedeljna anđeoska prognoza od 26. marta do 2. aprila 2019. godine, piše Lovesensa!

Anđeoska karta za početak nedelje - Vlast - na ovoj karti naslikana je prelepa sirena sa anđeoskim krilima koju okružuje aura zlarne boje i bela svetlost. Ona izranja iz dubine mora i kreće se ka svetloj energiji. Tako ćete i vi početkom ove nedelje izroniti iz mračnih dubina problema, briga i nezadovoljstva i krenućete nekom svetlijom i lepšom životnom stazom. Ova karta ukazuje na moć koju imate u sebi i sada imate apsolutnu vlast da tu moć aktivirate. Iskoristite svoje potencijale i oslobodite se negativnosti!

Ako ovo osetite, anđeo vas na nešto upozorava: 6 načina na koje nam anđeli šalju važne porukeAko ovo osetite, anđeo vas na nešto upozorava: 6 načina na koje nam anđeli šalju važne porukeAnđeli nam šalju jasne znakove i pokazuju da su uz nas - ako ovo osetite, anđeo vas na nešto upozorava!

Anđeoska karta za sredinu nedelje - Pratite svoje misli - ova karta nas podseća da smo sami kreatori svoje ralnosti i da sami snosimo odgovornost za sve što nam se događa u životu. Postanite svesni sadašnjeg trenutka, zapitajte se kakva vera vas pokreče, šta zaslužujete, koja osećanja skrivate, koje misli vas opterećuju... Zaslužujete sve blagoslove dok stvarate svoj život, malo po malo, poput vredne šumske vile, ali morate postati svesni ovih blagoslova.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.