3 anđeoske karte otkrivaju sudbinu do 12 marta 2019. godine: poruke i upozorenja svemira za ovu nedelju

Otvaranje anđeoskih karata - evo kakva nam je anđeoska prognoza do 12. marta 2019. godine!

Nedeljna anđeoska prognoza od 5. do 12. marta 2019. godine, piše Lovesensa!

Anđeoska karta za početak nedelje - Rosetta - vaše unutrašnje dete se probudilo i vreme je da očistite dušu od negativnosti. Poput deteta, imaćete čistu auru i želećete da budete nevini, bezgranično iskreni i radosni zbog sitnica. Ova karta ukazuje da ćete napokon pronaći sebe, svoju pravu prirodu i to je najbolji dar koji ste mogli da dobijete od Univerzuma. Vi ste na putu transforacije, spremni da se menjate i pronađete u sebi snagu. Svi putevi za ostvarenje potencijala su vam otvoreni, samo je pitanje vremena kada ćete biti spremni da krenete.

Ako ovo osetite, anđeo vas na nešto upozorava: 6 načina na koje nam anđeli šalju važne porukeAko ovo osetite, anđeo vas na nešto upozorava: 6 načina na koje nam anđeli šalju važne porukeAnđeli nam šalju jasne znakove i pokazuju da su uz nas - ako ovo osetite, anđeo vas na nešto upozorava!

Anđeoska karta za sredinu nedelje - Istraži svoje opcije - ako se pitate kada je savršeno vreme da promenite nešto u karijeri, onda je to definitivno ovaj period. Ako ste prezasićeni trenutnim radnim mestom, karta vas podseća da postoje druge opcije. Takođe, oni koji se nalaze u poslovnim ili finansijskim problemima treba da znaju da su vrata rešenja otvorena, samo treba osloboditi um od napetosti i odgovori će se pojaviti. Ovo je vreme kada treba trenirati um. Razum u ovom periodu donosi prave odluke. Važno je da zapamtite - kada ste u problemiu nikada ne razmišljajte da nema izalza i da će sve ostati isto, jer svemir uvek daje više opcija, samo treba da ih primetimo.

Iskustvo žene koja je osetila prisustvo anđela: ko su anđeli čuvari i kako da prepoznamo njihov tragIskustvo žene koja je osetila prisustvo anđela: ko su anđeli čuvari i kako da prepoznamo njihov tragČuvajte svog anđela kao što on čuva vas, kao nađenu sreću na sred puta, kao zlaćani novčić koga držite u džepu kaputa da biste ga…

Anđeoska karta za kraj nedelje - Merlina - ova karta pomaže da donesemo konačnu odluku. Kada postoji više opcija, duša se oseća zbunjeno, nesnađeno i plaši se rizika. Sada kada ste pronašli izalaz iz problema i imate više opcija, vreme je da slušate intuiciju. Pratite znakove oko vas, sve ima svoje simbolično značenje. Pratite svoj osećaj kada se suočeni sa novim prilikama, razgraničite koja opcija donosi prijatna, a koja neprijatna osećanja. Na kraju, razgovarajte sa bliskom osobom u koju imate poverenja. I ne brinite, donećete najbolju moguću odluku koja će se fantastično odraziti na vašu budućnost.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.