3 anđeoske karte otkrivaju sudbinu do 11. juna 2019. godine: poruke i upozorenja svemira za ovu nedelju

Otvaranje anđeoskih karata - evo kakva nam je nedeljna anđeoska prognoza do 11. juna 2019. godine!

Nedeljna anđeoska prognoza od 4. do 11. juna 2019. godine, piše Lovesensa!

Anđeoska karta za početak nedelje - Vreme je da se pokrenete - na karti je naslikana žena u svetloj haljini koja svakim korakom postaje sve dalja od velikih talasa i bure. Ova slika simbolizuje našu aktivnost i promenu koja će nas odvesti daleko od negativnih životnih situacija. karta nagoveštava da treba da volite sebe i otpustite misli i ubeđenja koja vas sprečavaju da idete napred. Vreme je da odbacite sve ono što vašoj duši predstavitlja teret i krenete ka budućnosti, u neizvesnost, pomalo uplašeni ali ponovo srećni. Ako vam se ne sviđa posao koji trenutno radite, aktivirajte se i pronađite nešto drugo, napravite lični biznis. Ili, ako vam neki poznanici donose negativnu energiju, prekinite odnos sa njima. Morate biti ispunjeni da biste stigli do konačnog cilja.

Mesečna anđeoska prognoza za jun 2019. godine: nebo nam šalje dobre promene u životuMesečna anđeoska prognoza za jun 2019. godine: nebo nam šalje dobre promene u životuMesečna anđeoska prognoza - evo šta anđeoske karte otkrivaju za jun 2019. godine!

Anđeoska karta za sredinu nedelje - Čekanje - ako imate neku dilemu na kojoj može da se odgovori sa DA ili sa NE, anđeoske karte otkrivaju da je ovoga puta odgovor NE. Sa takvom odlukom nešto trenutno nije u redu, možda nije pravo vreme da to uradite ili se sve kockice nisu sklopile. U svakom slučaju, budite stropljivi i sami ćete osetiti kada je pravi trenutak za takvu odluku. Strpljenje je ključ dobrih odluka. Meditirajte i otvorite dušu za razne mogućnosti.

Anđeoska karta za kraj nedelje - Leila - ukazuje na prizemnost i čišćenje energije. Očistite energiju koju ste skupili od drugih ljudi, izbacite negativne energetske vibracije i otvorite dušu za svetlu energiju, za pravu/pravog sebe. Utišajte um i pokušajte da čujete unutrašnji glas. Duša će se najbolje pročistiti u dodiru sa prirodom. Preporučuje se meditacija u prirodi, sjedinjenje sa njenim zvukovima i lepotom.

Kako da znate da li vam je ON suđen: ovo je znak da ste pronašli srodnu dušuKako da znate da li vam je ON suđen: ovo je znak da ste pronašli srodnu dušuČini se da se veze događaju kada ih najmanje očekujete, uprkos aktivnoj potrazi za ljubavlju. Evo kako da saznate da li ste…

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.