2 načina da otplatite karmički dug: evo kako da savladate moćan zakon karme

Svaki karmički dug mora biti isplaćen i uvek će stići na naplatu.

Postoje dva načina da ga platite i prekinete negativan ciklus karme!

Život je nepredvidiva reka, često je brza, nepristupačna, a ponekad je mirna, topla i predivna. Životni događaju, bez obzira da li su dobri ili loši, često nas iznenade neočekivanim raspletom. Takvi događaju nas često razočaraju ili demotivišu, a ponekad nas nadahnu i iznenade pozitivnim raspletom situacije.

Da li ste pomislili da karma ima veze sa takvim iznenadnim prekretnicama u životu?

Karmički zakon je nepristrasan, strog i direktan, a od njega je skoro nemoguće pobeći. Svaki karmički dug mora biti isplaćen i uvek će stići na naplatu.

Ako ste osetili ovih 5 stvari, prati vas negativna porodična karma: šta nam u životu donosi karmički DNKAko ste osetili ovih 5 stvari, prati vas negativna porodična karma: šta nam u životu donosi karmički DNK5 znakova koji se javljaju ako ste "žrtva" porodične karme - sami ste odgovorni za oslobađanje od karmičkih dugova...

Neobjašnjivo neprijateljstvo ili sureti sjajnih ljudi, osvajanje lutrije ili gubitak novca u poslu, šteta u saobraćajnim nesrećama, loši odnosi i mentalni neskald... Sve to može se objasniti u dve reči: karmički dug.

Ono što danas doživljavamo rezultat je naših prošlih akcija - počinjenih i u ovom i u prethodnim životima. Šta će nam se dešavati u budućnosti, sada odlučujemo sami.

Kako naša sadašnjost nije samo produkt prošlosti, već i ono što određuje našu budućnost, važno je pažljivo odabrati svaki naš postupak, reč, pa čak i misao.

Kako nam znanje o zakonu karme može pomoći?

Prvo, treba da prestanete da krivite sebe ili druge za situacije u kojima se nađete. Umesto da odgovorimo na trenutnu situaciju sa negativnim stavom, možemo se uzdići iznad situacije i poslati pozitivne vibracije mira i ljubavi.

Ovo će vam pomoći da se prekine jedan karmički ciklus i održi ravnoteža. To ne znači da smo pasivni u ovoj situaciji; naprotiv, i dalje ulažemo napore da to rešimo i potražimo stručnu pomoć ako nam zatreba.

Drugo, karmički dug se može izraziti u obliku ozbijne dileme, negativnog emotivnog stanja i teškoće. To je jedan od načina da se otplati naša karma. Pokušajte da budete u stanju jednistva sa dobrom energijom, održavajte svoju veru u dobro i osećajte ljubav prema sebi i svom životu, ma šta god da vam se dogodi. To je još jedan od načina da otplatite karmički dug.

Kako nastaje dobra karma: 5 saveta koji menjaju stare životne obrasceKako nastaje dobra karma: 5 saveta koji menjaju stare životne obrasceLakše prepoznajemo one obrasce ponašanja u kojima se stalno vrtimo i zato propuštamo da stvorimo dobru karmu.

Ovaj nedvosmisleni duhovni zakon definisan je kao tačan, koristan i nepristrasan.

Ponekad nam je potrebno mnogo vremena da shvatimo i prihvatimo zakon karme, posebno u neprijatnim situacijama. Međutim, usvajanje ovog zakona akcije i reakcije pomoći će da održite balans u životu i lakše pronađete rešenje na gustoj raskrsnici koja se zove ŽIVOT.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.