2 mantre koje vam mogu doneti sreću do kraja 2020. godine: reči koje treba da izgovorite svakog dana

2 mantre koje vam mogu doneti sreću u životu do kraja 2020. godine!

Ukoliko se ovako postavite u svim životnim situacijama, njegov kvalitet će se drastično poboljšati. Da bi ste primetili promene potrebno je vreme. Neka naredna godina bude godina promena, piše Stil.

Prva mantra: Ja sam heroj svog života

Svaki dan sa sobom nosi nepredviđene okolnosti. Razočarenje, loše vesti ili bilo šta drugo mogu da vas zadese. Na vama je da odlučite kako ćete da odgovorite na sve to.

Najkraća magična mantra himalajskih mudraca: stara je hiljadama godina, a pomaže u borbi sa životnim teškoćama (VIDEO, DEVA PREMAL)Najkraća magična mantra himalajskih mudraca: stara je hiljadama godina, a pomaže u borbi sa životnim teškoćama (VIDEO, DEVA PREMAL)Ponavljanje mantre OM omogućava nam da održimo mentalnu i emotivnu smirenost, pomaže nam da prevaziđemo životne prepreke i…

Ukoliko na svaki problem odgovorite rečenicom: "Ja sam heroj svog života", podsvesti šaljete poruku da ste mentalno jaki.

Odluka da budete heroj svog života znači postaviti sebi pravo pitanje kada nastupe problemi. Zapitajte se šta možete da uradite po tom pitanju, umesto da sažaljevate sebe ili krivca tražite u nekom drugom.

Ova mantra treba da vas podseća da izbor zavisi isključivo od vas. Sreću, uspeh ili propast biramo mi sami. Možete da postgnete sve što želite, ali pre svega je potrebno pozitivno milsiti.

Mantra dva: Ja mogu sve što poželim

Usudite se da probate nove stvari. Često se plašimo da izađemo iz zone komfora iz staha koji nije osnovan, zato sebe terajte što češće da probate stvari koje ranije niste.

Ukoliko ne probate ni ne znate šta i koliko možete. Ne možete biti pisac ako ništa ne pišete, prodavac, ako ništa ne prodajete, ili plesač koji ne pleše. Nećete uspeti bez pokušaja.

Mantra koja štiti telo i dušu od bolesti i negativnosti: evo šta treba da izgovorite svakog danaMantra koja štiti telo i dušu od bolesti i negativnosti: evo šta treba da izgovorite svakog danaOm Mani Padme Hum - ova mantra ima isceliteljske vibracije, a evo kako pomaže da zadržite u sebi dobru energiju!

Podsvest može mnogo toga. Ukoliko ih hranite poztivnim milsima, to će se odraziti na vaš život. Rođeni smo bez ograničenja i sa mogućnošću da ostvarimo sve što zacrtamo, prepreke sami stvaramo negativnim mislima.

Neka naredna godina bude u zanku pozitivnih misli. Počnite sa uvođenjem ovih mantri u svoj život i bolji kvalitet života neće izostati. 

Izvor: Stil

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.