11 znakova kojima nas svemir upućuje na pravi put

Kosmos uvek ima nešto da nam poruči. Na nama je da li ćemo ga čuti...

Mi možda nismo u potpunosti svesni onoga što stvaramo iz trenutka u trenutak, ali na sreću svemir nam daje mnogo znakova koji nas obaveštavaju kada smo na pravom putu, i (još važnije), kada smo na pogrešnom putu. Znakovi upozorenja iz svemira koji se mogu da pojave u obliku neželjenih okolnosti i događaja, a koji ukazuju da smo - na krivom putu.

Ovi znakovi su pokazatelj da vaša energija ide ka (ili je trenutno zaglavila) u niskim frekvencijama. Vaše misli, osećaji i dela usmereni su negativno, a to stvara niz neželjenih okolnosti.

Isto tako, kada se vaše misli, osećaji i dela odvijaju na visokoj vibraciji, stvari će se posložiti savršeno. Imaćete izvrstan tajming i srećne okolnosti celi dan. To je razlog zašto je tako važno podići svoju vibraciju svesnim odabirom pozitivnih emocija i misli.

Harmonija kosmosa u vašem domu...

Iako imamo mogućnost i izbor "titrati" sve vreme na visokim frekvencijama, izazov je za veliku većinu ljudi i da ostanu na visokim frekvencijama sve vreme. To je zato što su naše duše zapele ovde na Zemlji u fizičkoj dimenziji koja je mnogo gušća i sporija od viših, eteričnih dimenzija. Jednostavan sastav naše planete i tela je sastavljen od mnogo niže vibracijske energije nego što su naše duše.

Kao rezultat toga, veroatno ćemo naleteti na neželjene okolnosti s vremena na vreme, ali to je u redu. Dokle god smo u stanju da poslušamo ove znakove upozorenja (ne dopuštajući našem egu da se fiksira na njih!), možemo se vratiti na pravi put jako brzo.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.